| Mobile | RSS

Oláh László István főszerkesztő barátomnak/ A főszerkesztő levele 51.

Kedves Olvasóm!

Sok fideszes mocsokságot láttunk már, de azért ami Völner Pál ügyében történt, az még az álkeresztyén kurzusban is párját ritkítja.

Mi történt itt? Csak találgatni tudunk, de szerintem három forgatókönyv lehetséges.

  1. Megharagudtak rá Orbánék, mert nem vitte el a balhét Pegasus-ügyben, hanem visszamutatott a miniszterére, az okos és gonosz Varga Juditra. Ezért mennie kellett, úgy néz ki, a börtönbe.
  2. Valóban ő volt a felelős a Pegasus-ügyben történt túlkapásokért, és a tartótisztjei tudta nélkül cselekedett, de ezt nem lehet nyilvánosságra hozni, ezért kreáltak egy ügyet, amiben meg lehet őt büntetni.
  3. Egyszerűen kellett egy bűnbak, egy tisztáldozat, amivel lehet példálózni Brüsszelnek.

Ami bármelyik esetben valószínű, hogy Völner Pálnak ez a korrupciós ügye afféle cafetéria volt, ugye nyilvánvaló, hogy minden fontosabb fideszesnek engedélyez Orbán Viktor némi fizetéskiegészítést, hát neki épp az jutott, hogy szerencsétlen kilakoltatott embereken nyerészkedjen. Undorító, persze, dehát fideszesekről van szó, nincsenek gátlásaik vagy erkölcseik. Sőt, ők maguk mondták, hogy a korrupció a rendszerük lényege. Ez egy maffia.

Ami szintén valószínű, hogy a Völner-ügynek nem lesznek különösebb utórezgései. Szép csendben bevonul majd egy luxusbörtönbe, ahol letölt 14 hónapot, majd kijön és éli világát a lopott vagyonából. Politikailag vége, de nyilván meg lehet őt vigasztalni valahogy.

Úgy gondolom, a teljes igazságot meg kell ismernünk a Pegasus-ügyben. Az, hogy ez államtitok, az nem a magyarok érdeke, hanem visszaélés a rájuk ruházott hatalommal. Az Orbán Viktor rablókormányát leváltó új kabinetnek teljes elszámoltatást kell végrehajtania, és nyilvánosságra hozni minden részletet.

Kedves Olvasóm!

Orbán Viktor ma reggel azt hazudta az állami rádióban, hogy javul a járványhelyzet. A valóság persze az, hogy ehhez a kormányzati látszatintézkedésnek vajmi kevés köze van. Egy dologban nem kamuzik a felcsúti szotyiköpködő: az oltást mindenkinek fel kell vennie, akinél ez orvosilag lehetséges. Ez nem politikai kérdés, hanem tudományos tény. A védőoltásoknak köszönhetjük, hogy olyan betegségek, mint a himlő, a diftéria, a szamárköhögés, a gyermekbénulás és a kanyaró már nem szednek áldozatokat. Oltasd magad Te is!

Jó egészséget és sok szerencsét kívánok!

Üdvözlettel,

Zentai András főszerkesztő

Leave a Reply 101 megnézve, 1 alkalommal mai nap |