< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, White House / Blog article: Suttognak-susumusia, pletykálnak nyiltan a faluban , elindult Búza és Lajkó csatája a kormányhivatalért, Ki szeretne a kormánybiztos lenni 2022-ben? Nem hajtják végre a kormányhivatal utasitásait, törvényi előirásokat- nem válaszolnak állampolgári bejelentésekre. Lajkó kiskirályt játszik, Búza Zsolt a legnagyobb hibás!

| Mobile | RSS

Suttognak-susumusia, pletykálnak nyiltan a faluban , elindult Búza és Lajkó csatája a kormányhivatalért, Ki szeretne a kormánybiztos lenni 2022-ben? Nem hajtják végre a kormányhivatal utasitásait, törvényi előirásokat- nem válaszolnak állampolgári bejelentésekre. Lajkó kiskirályt játszik, Búza Zsolt a legnagyobb hibás!

Suttognak-susumusia, pletykálnak nyiltan a faluban , elindult Búza és Lajkó csatája a kormányhivatalért, Ki szeretne a kormánybiztos lenni 2022-ben? Nem hajtják végre a kormányhivatal utasitásait, törvényi előirásokat- nem válaszolnak állampolgári bejelentésekre. Lajkó kiskirályt játszik, Búza Zsolt a legnagyobb hibás!

Édekes ritmikus, “dallamokat” lehet hallani a baksi falu utcáin…na végre fellázadt a baksi falu Búza- Lajkó ellen.

A komment javitás nélkül

Tisztelt főszerkesztőúr

Gyalázat, ami most afaluban megy. Ennyi visszaélések nem voltak még itt amióta visszatért a gonosz rosszindulatú Lajkó akit kiskunfélegyházáról is elzavartak. Állitólag azt mondják a barátaink, hogy Makra Józsibácsi sem elégedet vele. Zsolti is elzavarta, mikor már nem vette hasznát.
Az igazhogy rengetek viszaéléstcsinált nem is értett a polgárossághoz. rengeteg jegyző volt már itt. Mostmár idegesiti nemcsak a romákat meg a magyarokat, hanem afalut is. Lajkó azzal dicsekszik a mellettünk lévő faluban Csanytelek ő is odavaló hogy Búza Zsoltit megfogja buktatni, mert magával nem bir,és ő akar lenni a polgárosmester. Visszadja neki amiért kihasználta atudását. azt s mondták ópusztaszeren a cigányrokonok, hogy ott is kiáll a farkavége. Már nem tisztelik mert kizavarja a romákat. Ott is áll a bál. Bezárták a kocsmát is. Itt is bakson azt akarja hogy bezáratja kocsmánkat..szeretnénk ha távozna baksról Búzával együtt! Mindenkit lenéz meg bolondnak tart. Mi nem vagyunk bolondok, azért mert cigányok vagyunk! Najó hát a részeges Ormándi Bence a romnyija meg a huga meg a Doboslány megalázták a családokat és a falunkat is. A Lajkó avval dicsekedet Csanyteleken , hogy Búza Zsoltnak magaskapcsolatai vannak. És hogy mindent megtehet. Na ezt fogja kihasználni a gonosz, rosszindulatu baksi jegyző. a barátaink azt is csacsogták a kocsmában,hogy nem foglalkozik a Juhász kormánybiztossal, mert Búzának a sanyikája mindent elfog simitani. A jocika még rákérdezett a kocsmában, ki az a juhász, Ő nem tudja de valami csávó lehet vagy nem. azt is hallottuk, hogy nem segit a cigányoknak, ideges mikor meglát bennünket. még nem is köszön nem válaszol a bejelentésekre. köteles lenne válaszolni szerkesztőúr?
Azt is halotuk, hogy Búza Zsolt akar leni szegeden valami kormányosbiztos..háthogy mi az mi ezt nem tudjuk.
Búzának Lajkónak mennie kellene baksról, miből van Búzának ekkora vagyona, eltudná számoltatni a vagyonával. Lép jani is egy nulla. Képzelje el szerkesztőur, a tanácsháza előtt azon a 6 méteren 12 cigányasszonyn söpört. Engem meg nem vettek fel mert arra hivatkoztak hogy alkoholistavagyok. nemcsak én iszok akocsmában hanem az egészfalu. A bálakra minket cigusokat meg sem hivanak. Szégyelbennünket Búza Zsolt aki maga is cigány!
XXX

Leave a Reply 161 megnézve, 1 alkalommal mai nap |