| Mobile | RSS

Hova tűnt az ördög ügyvédje? Egyre többen aggódnak, vajon miért némult el

Írta Altruista -2022-01-06   

DECEMBER 28-ÁN POSZTOLT UTOLJÁRA A FACEBOOKON A BORKAI-BOTRÁNYT KIROBBANTÓ TITOKZATOS SZEMÉLY, EGYRE TÖBBEN AGGÓDNAK A NAGY CSEND MIATT

– írja a Propeller.

Mint ismert: Az ördög ügyvédje december végén ígért leleplező felvételeket Varga Juditról. Facebook-oldalán azt állította, felvételei vannak arról, hogy az igazságügyi miniszter a nőkhöz is vonzódik, és érintett egykori helyettese, Völner Pál korrupciós botrányában. Varga később a Facebook-posztok miatt bejelentette: feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt. Az ügyészség a feljelentés nyomán elrendelte a nyomozást:

VARGA JUDIT FELJELENTI AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJÉT, AMIÉRT KORRUPTNAK ÉS BISZEXUÁLISNAK NEVEZTE

Hogy emiatt tűnhetett-e el az oldal szerzője, holott januártól azt ígérte, hogy aktivizálni fogja magát, egyelőre nem világos, mindenesetre tény, hogy feltűnően elhallgatott az utóbbi napokban. Többen aggodalmuknak adtak hangot a blog Facebook-oldalán, hogy nem történhetett-e valami a szivárogtatóval, főként miután kiderült, hogy Homonnay Gergely tragikus hirtelenséggel életét vesztette Rómában, akiről többen sejteni vélik, hogy ő állhatott az oldal mögött.

Bár a kérdések és a kommentek egyre szaporodnak, Az ördög ügyvédje továbbra sem adott életjelet magáról, ez az utolsó bejegyzése:

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 72 megnézve, 1 alkalommal mai nap |