| Mobile | RSS

Két kézzel kapálózik a hatalomért a Fidesz újpesti bukott politikusa, Zsigmond Barna Pál

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2022 jan 1.

Zsigmond Barna Pál (Fidesz), országgyűlési képviselő.

Nem bírja a vereséget, ezért túltolja a biciklit. Röhögnénk, ha nem lenne siralmas.

Zsigmond Barna Pál nem tartozik a szerencsés fideszesek közé. 2018-ban csúnyán kikapott Varju Lászlótól Újpesten és Angyalföldön. Ennek ellenére mégis volt annyi lobbiereje, hogy listáról bekerüljön a parlamentbe.

Azóta Zsigmond Barna Pál olyan, mint egy fanatikus hívő, aki Orbán Viktort tekinti legfőbb prófétájának. A közösségi oldalán számos bejegyzés arra utal, hogy a bukott politikus két kézzel kapálózik, hogy újra listás helyet kapjon 2022-ben, hiszen Újpesten aligha bízhat a győzelemben.A 2018-as eredmények alapján az ellenzéki pártok összesen 58%-ot kaptak Zsigmond Barna Pállal szemben.

A fideszesek rettegnek a vereségtől

Jól mutatja Zsigmond Barna Pál Facebook-aktivitása, hogy nem az újpestiek és az angyalföldiek ügyeivel foglalkozik, hanem központi témákkal. Ilyet akkor tesz egy politikus, ha elkönyvelte körzetének elvesztését, viszont kapar a “gazdájának” a listás befutó helyért.

Eltorzított fotókkal támad a frusztrált Fidesz-csicska.

Mi sem bizonyítja jobban Zsigmond Barna Pál kétségbeesését, hogy előnytelen képek megosztásával próbálja lejáratni politikai ellenfeleit. Ilyen fotót osztott meg többek között Dobrev Kláráról és Márki-Zay Péterről is a listás Fidesz-csicska..

Újpest fejlődik, ezt a fideszesek sem tudják letagadni. Ehhez mind a városvezetés, mind a képviselők építő munkája járul hozzá, szemben azzal a lejárató, sértődött, romboló politikával, amit Zsigmond Barna Pál folytat.

2022-ben talán már listás hely sem jut neki…

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 73 megnézve, 1 alkalommal mai nap |