| Mobile | RSS

Antall Péter: Ez nonszensz már!

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2022 jan 10.

Antall Péter, a Tudásközpont igazgatója Forrás: AJTK

A kormány tavaly húzta ki a milliárdos költségvetési támogatást Antall József fiának tudásközpontja alól, miután kiderült, hogy Antall Péter közpénzből járta a világ luxushoteleit, alapítványi pénzből költöttek magánkirándulásokra, magánkórházra, professzionális fényképezőgépekre és márkás bőröndökre is.

Az elvonás megrendíthette Antall Péter hitét a kormányban, mert most a Facebookon arról írt kommentet, hogy szerinte csőd, amit a Fidesz csinált a gazdaságban: „A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer az veszít! Akkora a csőd amit a Fidesz csinált, 4000 mrd állami túlköltekezés, infláció az egekben, EU forrást visszatartják! Generációs feszültség is van a Fideszben, a fiatalok nyugdíjba akarják küldeni a miénket! Csak ott nincs »kibeszélő show« mint a másik oldalon! OV arra számít, h borul a bili, rádől a mai ellenzékre és visszajön 2/3 eredménnyel legkésőbb 26- ban! Vagy hamarabb! Orbán bukik! Ekkor minden eszközzel meg fogják akadályozni, h ismét kormányfő lehessen! Merkel egyszer azt mondta: »Gyurcsány a pestis, Orbán a kolera« ha jól idéztem!

Az Antall József Tudásközpont vezetője arról is írt, hogy generációs feszültségek vannak a Fideszben, úgy érzi, az ő generációját nyugdíjba küldenék.

Orbán Viktor pedig arra épít, hogy újra kétharmaddal tud visszatérni, miután a mostani ellenzék nem tud mit kezdeni a gazdasági helyzettel. (via Magyar Hang)

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 126 megnézve, 1 alkalommal mai nap |