< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Ijesztő, ilyen egy hívő Fidesz-szavazó gondolkodása – igaz történet!

| Mobile | RSS

Ijesztő, ilyen egy hívő Fidesz-szavazó gondolkodása – igaz történet!

KÖZÉLETFrissítve: 2022 jan 13.

A Fidesznek semmi szüksége programra (nem is igen van ilyen a kormánypártnak évek óta), minek is, hiszen két szóval és a megfelelő ellenségképpel is nagy esélyesek, hiába az ország teljes kifosztása és felvásárlása. Íme egy történet a népszavazás támogatója és egy fidesz-szavazó közötti egyhangú “párbeszédről”.

Ez egy konkrét történet, bár szinte mindannyiunkkal megesett már hasonló az elmúlt néhány évben. Az agymosás olyan sikeres és olyan méreteket öltött, hogy csak az létezhet, amit a főnök megmond. Márpedig tudjuk, ha egy hazugságot elég sűrűn és hosszan ismétlünk, a többség igaznak kezdi el hinni. Erre alapozzák Orbánék az egész stratégiájukat. Migránsok, Gyurcsány.

A részleteket Juszt László osztotta meg a Facebookon szerdán.

Link: https://m.facebook.com/JusztLaci

“Nem dicsekvés, de ritkán fordul elő velem, hogy valamire nem tudok reagálni. Ma megtörtént. A MOM park előtti pultnál éppen aláírtam az ellenzék népszavazási listáját, ami tudvalevőleg egyrészt a Diákváros helyére tervezett kínai kommunista elitegyetem, a Fudan elleni tiltakozás ügye, a másik az álláskeresési járadék folyósítási idejének meghosszabbítása. Az első a hazánkat eladósító otromba rablás, a másik a tisztességes többség megélhetéséről szól.

Éppen aláírtam, amikor egy ötvenes nő ment el mellettünk, s csak úgy mellékesen, szinte kiabálva odamondta: “Írd csak alá, ha azt akarod, hogy a migránsok megerőszakolják az unokádat!” És már tovább is ment.

Vajon hány ilyen “agyavesztett”, lebutított, egybites dönt majd a sorsunkról és persze a saját kizsákmányolásáról is április 3.-án?”

forrás OLKT

Leave a Reply 90 megnézve, 1 alkalommal mai nap |