| Mobile | RSS

A Szegedi rk nyomozója Gerebicz Attila főtörzs lecsapta a telefont ordibált velem s közben hivatkozott a parancsnokára!

A Szegedi rk nyomozója Gerebicz Attila főtörzs lecsapta a telefont és ordibált velem s közben hivatkozott a parancsnokára!

Tisztelt főtörzsőmester Úr

Nem tehetek róla hogy az idegei nem birják a feszültséget.

Megkérem Önt hogy kezeltesse önmagát. – mert előbb-utobb gigantikus problémái lesznek, nemcsak Önnek, hanem a főnökeinek, a BM-nek, az ORFK-nak is és a polgároknak is…

Félelmet kelt a tisztességes bejelentőknél, a gyanusitottaknál is, addig nem üvöltözhet mig nincs bizonyitéka, ám még akkor sem ha van… az emberi méltóságot tisztelnie kell.

A beosztása, rendfokozata nem engedi meg Önnek az állampolgárokkal való üvöltözését – hisztizését! Pláne, ha lecsapkodja a telefonokat ha nem tetszik Önnek az állampolgári vélemény.

A rendőrimunka nagy idegi teherrel jár, de Ön úgy látszik nem birja a feszültséget, és nem szereti ha nem magának van igaza.

Ordibált velem, nem engedett szóhoz jutni. Minden mondat végén örjöngött hogy keressem fel a parancsnokát.

Én nem kerestem fel /!/ inkábbb a főkapitánytitkárságához fordultam, továbbá továbbitom az EU, EP bizottságához a rendőri tulkapásokat, ami lassan több évtizede megy ellenem pl Kistelekirk, Csongrádi rk Szegedirk részéről úgy látszik jellemző a CSCSMRFK-ra!

Oláh László István tisztességes magyar állampolgár

Leave a Reply 210 megnézve, 1 alkalommal mai nap |