| Mobile | RSS

Csak úgy potyognak a csontvázak a fideszes szekrényből!

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2022 jan 20.

Völner és Rogán

Csak úgy potyognak ki a csontvázak a szekrényből! Az egész Fideszt behálózta a Schadl-maffia: mint kiderült, hogy a végrehajtói állások intézése csak a jéghegy csúcsa volt, Völneren keresztül Schadl keze elért a Palkovics-és Kásler- minisztériumba is, oktatási engedélyek, energetikai pályázatok intézése volt a jól fizetett megbízás. De Schadl egyetemi vizsgákat is intézett Rogán Antal kabinetfőnökének és még ki tudja kinek, folynak a vizsgálatok. Pár év alatt országos ingatlanbirodalmat épített, legalább 20 fővárosi ingatlant szerzett jó áron, és ma az is kiderült, hogy Szijjártónak köszönhetően még diplomata útlevelet is sikerült intéznie magának és a feleségének.

Ahogy tegnap írtam: egy jogállamban az ilyen botrányt a kormány távozása követi, de minimum egy tényfeltáró vizsgálat, ahogy Ausztriában is parlamenti vizsgálóbizottságok sora alakul a közvéleményt joggal felháborító korrupciós ügyekben. Nálunk meg nemcsak agyonhallgatja a kormány által felvásárolt és irányba állított propagandasajtó a korrupciós ügyeket, és szabotálja a Fidesz a számára kínos parlamenti bizottságok működését, de még a kérdésekkel “provokáló” ellenzéki képviselőket vádolja a kormány “kampányolással”.

Erkölcstelen, álkeresztény az egész társaság: az áprilisi választáson véget kell vetnünk az erkölcsök évtizedes rombolásának. Szavazzanak a változásra, egy tisztességes és igazságos Magyarországra, hogy ne az államot foglyul ejtő maffiahálózat irányítsa az országot, hanem a magánérdek helyett a közérdeket szolgáló vezetése legyen hazánknak!

? ?? https://444.hu/tldr/2022/01/19/egy-harmas-meg-valami-viszonylag-normalis-pia-volner-es-schadl-titkos-bizniszei

#vanmiértküzdeni
#szelbernadett

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 117 megnézve, 1 alkalommal mai nap |