< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Felpörgeti a víztechnológiai fejlesztéseket a Xylem // sajtóanyag

| Mobile | RSS

Felpörgeti a víztechnológiai fejlesztéseket a Xylem // sajtóanyag

A személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. Engedélyezve

Tisztelt Szerkesztő, Kedves Kolléga!

Új, innovatív finanszírozási mechanizmus támogatásáról döntött a globális víztechnológiai piac meghatározó szereplője, a Xylem. Az Isle Utilities vízügyi tanácsadó céggel közösen elindított „Trial Reservoir” nevű kezdeményezés egy új megközelítés a forradalmi vízügyi technológiák anyagi támogatására és elterjesztésére. A két cég együttműködésével megvalósuló program hozzáférést biztosít a víztechnológiai innovátorok számára a kísérleti projektekhez szükséges tőkéhez, kezdetben főként a vízkezelő rendszerek széndioxid-kibocsátását csökkentő technológiákra összpontosítva. 

A Trial Reservoir kezdeményezés globális, vagyis az innovatív technológiákat fejlesztő vállalkozások a világ minden részéről – így akár Magyarországról is – jelentkezhetnek a programra. Az egyetlen követelmény, hogy a tesztelt technológiának hozzá kell járulnia a vízrendszer „szénlábnyomának” csökkentéséhez, legyen szó akár városi közműről, akár ipari/kereskedelmi vízfelhasználóról. A Trial Reservoir finanszírozásával megvalósuló első kísérleti projektekre várhatóan még 2022 első negyedévében sor kerül.

További információt a csatolt sajtóanyagban talál.

Közlését előre is köszönjük!

üdvözlettel,

Mészáros Anikó
DeepInsight Creative
Mobil: (+36) 30 695 0938
E-mail: meszaros.aniko@deepinsight.hu

Leave a Reply 134 megnézve, 1 alkalommal mai nap |