| Mobile | RSS

Elindult a lavina – Kósa Lajos lehet a következő, aki lemond?!

Írta G. Kovács Károly -2022-01-24   

Kósa Lajos

Mint arról korábban beszámoltunk, az MSZP példát mutatva kizárta a pártból Bangóné Borbély Ildikót, aki nem mondott igazat a főiskolai végzettségévével kapcsolatban.

Az ügy azonban elindíthatott egy folyamatot, ami most a Fidesz egyik befolyásos emberéig, Kósa Lajosig is eljuthat.

A KORMÁNYPÁRTI POLITIKUS UGYANIS MÁR KORÁBBAN MEGBUKOTT AZZAL, HOGY HAZUDOTT DIPLOMÁJÁRÓL ÉS NYELVVIZSGÁIRÓL, MELYEKKEL VALÓJÁBAN NEM IS RENDELKEZIK.

Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselője szerint most Kósa Lajosnak követnie kellene Bangónét és távoznia a közéletből. Az ellenzéki politikus a közösségi oldalán közzétett bejegyzése szerint: “nem lehet diplomát, nyelvvizsgát hazudni. Egyáltalán hazudni, lopni, csalni, egy népet félrevezetni. SENKINEK! Aki mégis ezt teszi, annak távoznia kell! Mindenkinek. Ha ellenzéki, ha kormánypárti!”

“Mert Debrecenben mi rég tudtuk, hogy Kósa Lajos szereti magát többnek mutatni, ami. Szeret diplomát, nyelvvizsgákat hazudni, holott egyikkel sem rendelkezik.
Kósa Lajos 1990-1998 között diplomát és nyelvvizsgákat hazudott.” – írta Varga, aki felidézte továbbá azt is, hogy Kósa 2009. június 19-23 között egyedül, tolmács, és szakemberek nélkül, az akkor általa vezetett önkormányzat költségén Dubaiba utazott, ahol elvileg gazdasági kapcsolatok kiépítését hajtotta végre.

“Polgármester úr prezentációt tartott a város gazdaságfejlesztési stratégiai koncepciójáról, bemutatta a fejlesztési területeket és célokat, különös tekintettel a repülőtérhez kapcsolódó együttműködési lehetőségekre.
Mindezt nyelvtudás nélkül. A becsületes debreceni adófizetők pénzén. Dubaiban. Egyedül. Debrecen gazdaságfejlesztési stratégiai koncepciójáról prezentált.

UGYAN MÁR LAJOS! TE? LEGFELJEBB ELBÁBOZTAD”

– emelte ki az ellenzéki politikus, aki szerint “Kósa Lajos már rég megbukott, ideje maga mögött, távoztában csendben bezárni az ajtót!”

fecsego.eu/Balramagyar

Leave a Reply 71 megnézve, 1 alkalommal mai nap |