| Mobile | RSS

Sajtóközlemény/Oláh László István főszerkesztő Úrnak / Konferencia Európa jővőjéről , várjuk a jelentkezését!

Hogyan kapcsolódhatok be?

Az első lépés ahhoz, hogy hallassa a hangját, az, hogy regisztrál a „Konferencia Európa jövőjéről” platformon. Miután bejelentkezett, csatlakozhat a beszélgetéshez.

Ossza meg ötleteit

Egy egész listánk van azokról a témákról, amelyekről szeretnénk meghallgatni a véleményét. Ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve, majd a kezdéshez válassza ki az alábbi témák valamelyikét.

Ötlete nem illik egyik témakörbe sem? Mondja el az Egyéb ötletek témakörben!

Más ötletek megvitatása

Platformunkon már most is rengeteg ötletet vitatnak meg. A konferencia részeként arra bátorítjuk, hogy támogassa kedvenceit, és ossza meg saját ötleteit a hozzászólások rovatában. Ne feledje, ez egy olyan hely, ahol az ötletek fejlődhetnek.

Csatlakozzon a beszélgetéshez!

Esemény létrehozása

Szeretne létrehozni egy eseményt? Online beszélgetéseket szervezhet Európa-szerte, hogy a nézőpontok széles skáláját ismerje meg, és szélesebb hallgatósággal ossza meg ötleteit.

Hozzon létre egy eseményt az alábbi hivatkozások használatával, vagy tudjon meg többet eseményoldal-eszköztárunk segítségével.

Eseménye nem illik egyik témakörbe sem? Mondja el az Egyéb ötletek témakörben!

Csatlakozzon egy eseményhez

Számos online esemény zajlik szerte Európában. Az eseményekre rákereshet a témájuk szerint, vagy az interaktív térkép segítségével megtalálhatja a közelében zajlókat.

Fedezze fel az összes eseményt!

fecsego.eu//Európai Unió

Leave a Reply 87 megnézve, 1 alkalommal mai nap |