| Mobile | RSS

Újabb őrület! Világsztárt játszik a fideszes miniszter a pénzünkből!

Igen, ők mind Varga Judit miniszter népes kíséretéhez tartoznak…

Míg Orbán Viktornak a foci a mániája, Varga Judit hollywoodi filmcsillagot játszik az adófizetők pénzéből. Az igazságügyi miniszterről egy külföldi politikus stábtagja azt mondta: annyi fizetett kísérője van, mint egy világsztárnak.

„Elnöki jelöltsége idején volt szerencsém kétszer is találkozni Hillary Clintonnal – talán mellette láttam utoljára akkora stábot, mint a magyar igazságügyi miniszter fogadásán.

BUDAPESTEN AZ VOLT AZ ÉRZÉSEM, MINTHA MINIMUM EGY VILÁGSZTÁR LÁTNA VENDÉGÜL BENNÜNKET.”

Ezt egy névtelenséget kérő külföldi politikus stábtagja nyilatkozta a 444.hu portálnak. Az illető tavaly október 5-én egy küldöttség tagjaként volt jelen az Európai Tanács igazságügyi minisztereinek konferenciáján Gödöllőn, és az azt megelőző gálavacsorán Budapesten. A lap annak kapcsán idézte ezt fel, hogy végre választ kaptak arra a kérdésükre, hogy pontosan kik és milyen beosztásban dolgoznak az igazságügyi miniszter és a külügyminiszter kommunikációs és sajtómunkatársaként, és milyen javadalmazásban részesülnek. A tárcák ugyan megtagadták a részletes adatközlést, de annyi mégis kiderült:

VARGA JUDIT MELLETT 8 FŐ FOLYTAT KOMMUNIKÁCIÓS- ÉS SAJTÓTEVÉKENYSÉGET, SAJTÓFŐNÖKI ÉS ÜGYINTÉZŐI BEOSZTÁSBAN.

Ők együttesen bruttó 5,77 millió forint illetményt, illetve megbízási díjat kapnak ezért, vagyis fejenként havi átlagban bruttó 721 ezer forintot keresnek.

A Külügyminisztériumban ugyanez a stáb 9 fős. Ők együtt bruttó 7,74 millió forintot visznek haza, ami fejenként átlagosan bruttó 859 ezer forintot jelent. Ugyanakkor Varga Judit Facebook-oldaláról az is kiderül, hogy a Grazmel Photography rendszeresen készít számára profi fotókat. Ám hiába a népes stáb, még ők sem, vették észre, amikor – ahogy azt mi is megírtuk – a miniszter asszony milliós karórát villantott egy húsboltban.

AZ, HOGY VARGA JUDIT VILÁGSZTÁRKÉNT PÓZOL ÉS NÉPES STÁBBAL KÖZLEKEDIK, MÉG BRÜSSZELBEN IS FELTŰNÉST KELTETT.

Cikkünk végén a 444.hu által összeállított videón ön is megnézheti, hogyan játszik hollywoodi filmsztárt a magyar igazságügyi miniszter a mi pénzünkből.

fecsego.eu/Balramagyar

Leave a Reply 52 megnézve, 1 alkalommal mai nap |