| Mobile | RSS

Hallod haver, már megint a CSCSMRFK -ból jönnek a sztorik, avagy az ORFK közbelép//

Képzeldel megint megszólalt a félelembére, már megint iszol…nem birsz magaddal, te is rendőr voltál.

Drágáim egy olyan történetet harangoztak ami erre a szinpadra termet. Képzeljétek el, ott mindenki nagyon okos, mindenkinél okosabbak a rendőrők. Nevettek… barátaim. Taps.

Velem a CSCSMRFK lassan 15 éve szinpadi jelenetet csinál ám elfelejti hogy nem ők a főszereplők. Önmagukat járatják le. A nézők kitapsolják, haleluja.

Aki irányitja folyamatos magatehetetlen ellenszenvét, nem veszi észre hogy már nem ő a kapitány… lepattan rólam, hisz a “bizonyitékok” mielőbb megjelennének elporlik.

Képzeld el , haver figyusz a rendőrség bábszinházat játszik.

Egyes vezetők nem birják elviselni hogy tehetetlenek, mivel a felkészültségük, a tudásuk halovány mint Ludas Matyiban az orvosi képesség.

Szinre lépett felsőbb utasitásra Harkai ezredes. Haver figyuszólj, te ismered te is magas rendőr voltál.

Harkai folyamatosan próbálkozik megsemmisiteni ám Isten minden esetben köténye mögé bujtat. Fizikoterápiás a kapitány.

Hallod haver figyusz már megittad a sörödet ,képzeld el, most azzal a bevett jogszabállyal jött, amit a BM adtalehetőségként, hogy az ilyen emberek belső gondolkodása nem sérüljön meg…

2/A. § (1) bekezdés értelmében a korábbi azonos tartalmú ugyanazon panaszát, közérdekű bejelentésének vizsgálatát mellőzöm.

Te kis butus nem veszed észre a gyengeségedet. A bosszú irányit, mert tehetetlen vagy velem szemben. Emlékszel a közlekedési karambolra?- Ott hatszázezer Ft károm keletkezett. Ti semmilyen vizsgálatot nem rendeltetek el! Engem megsem hallgattatok. Nem szembesitettetek….

“Sándorfalvi őrsparancsnok Dr. Farkas Sándor akkor örnagy volt kinevezték alezredesnek a rossz munkájáért, aki 400 ezer Ft kárt okozott a “vizsgálatával” Egy ügyész megkellene kérdezni.

Dr.Minyo Tamás alezredes kalandjai megérne egy misét…olvassátok a történeteket a blog2- ben.

A kollegáját Kiss Gergő örnagy szinpadi jelenetét kifütyülték. Letagadták magukat a kapitánnyal együtt, 2021. nov 2- betörték – a gyanusitottak megvannak – az ablakainkat, és szétzuzták a rólót!!! – mikor érdeklődtem a vizsgálatról, letették telefont vagy az ügyelet letagadta őket hogy kimentek területre!

Képzeldd el haver nem is voltak vizsgálatok belső információ!

Akkor derült ki hogy 38 napig jegelték szándékosan az ügyet vizsgálat nélkül!! Nem voltak szembesitések, kértük a poligráfos vizsgálatot, a lábnyomok jegyzőkönyvveit és a meghallgatási jegyzőkönyvvek sem voltak, nem vizsgálták,,,stb
Nem adták ki az iratbetekintés lehetőségét! Kistelekirk mindenféle vizsgálat nélkül mint aki jól tette a dolgát, átadta Szegednek Dr Harkainak… Csöbörből vödörbe.

Hallod haver ilyen emberekre nincs szüksége a tisztességes rendőrségre mivel lejáratja Magyarországot a bosszúja érdekében!

A CSCSMRFK főkapitánya véleményem szerint tehetetlen…semmi intézkedés nem történt, mivel én vagyook a károsult /belső infó/

Nem engedélyezték egyetlen kapitányságon pl, Csongrádrk, Kistelek / aki visszi a koronát a visszaélésekkel velem szemben/ Szegedrk /követi a törvénysértést/ az iratbetekintés lehetőséget nem engedték, nem voltak poligráfos vizsgálatok, nem voltak szembesitések, nem voltak jegyzőkönyvvek, nem készültek a lábnyomokról jegyzőkönyvvek és nem vizsgálták a BIZONYITÉKOKAT ami kiemelt !

Harkai Úr kérdezem a fentiekben leirtakra még a mai napig nem válaszolt.

Hallod haver irjam még! Képzeld el ők is a 2/A. § (1) hivatkoztak. Te rendőr voltál ez helyes volt. Nem főszerkesztő barátom. Nem birják elviselni hogy …

Ez még nincs elfelejtve. Olvasóim ezeket a rendőri tulkapásokat megtaláljátok a blog 2-ben érdemes elolvasni. Bár Ti ezeket a kabaré jeleneteket olvastátok, nem is kevesen. Köszönöm az együttérzéseteket! “

A beosztottad /id/ félrevezetnek – Harkai Úr – folyamatosan hibáznak. A főkapitányban fel sem merül, hogy Ő is a parton napozik már.

Képzeld el Haver hoztam neked egy kis piát. Most nagyon figyuszólj.

Szeretnék poligráfos vizsgálatot kérni magam és Harkai kapitány ellen, illetve Gerebicz főtörzs ellen. A Kistelekirk kapitánya, a Csongrádirk kapitánya és a vizsgálatai ellen is.

Továbbá látni AKAROM a jegyzőkönnyvveket, a gyanusitottak meghallgatási jegyzőkönyvveit

Hallod haver, Te mit szólsz ehhez a rendőségi hozzáállássokról.

A mi időnkben ilyen elő sem fordulhatott. Ilyen kapitányokat, a főkapitányok – pl Barna, Salgó, Piros azonnali hatállyal kipenderitette volna. Szándékosan nem emlitettem meg Lukácsot.

Az ORFK egyetlen egyszer sem válallta fel a vizsgálatot arra hivatkozván nincs hatásköre és visszadta a CSCSMRK -ra!

Most miért válallta fel a biztos bukás lehetőségét?

Ez volt az első eset, -utasitották belső info – nagyott bukott mert nem tudta bizonyitani az állitását.

2022.január. 28

Oláh István László
www.fecsego.eu nemzetközi hirportál, az EU, EP sajtó – média partnere

Leave a Reply 242 megnézve, 1 alkalommal mai nap |