< Böngészés > Főoldal / Deszki Közélet, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, White House / Blog article: Miskolc és környéke elszegényedik. Nem úgy mint a képviselő hölgy

| Mobile | RSS

Miskolc és környéke elszegényedik. Nem úgy mint a képviselő hölgy

KÖZÉLETFrissítve: 2022 jan 30.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú választókerületébe tartozik Miskolc egy része és annak környéke. A térség az ország leszakadó megyéi között van, a fideszes országgyűlési képviselő és köre viszont nem igazán tudja átérezni a szegénységben élők helyzetét.

Csöbör Katalin, a választókerület fideszes képviselőjének férje 2013-tól a koronavírus kirobbanásáig összesen 42 millió forintért adott kommunikációs tanácsokat a miskolci városháza sajtócégének, és alapító kültagja volt a Trafik Management Bt-nek, ami hat trafikot nyert a környéken.

Csöbör egy miskolci középiskolában a méhnyakrákról szóló előadás során Orbánt dicsőítette, még képeket is láthattak a gimnazisták, ahogy kezet fog a miniszterelnökkel, de megtekinthették azt is, ahogy Csöbör nyaral vagy kirándul. Olyan fontos témák, mint például mi okozza a méhnyakrákot, nem igazán kerültek szóba. Csöbör Nő A Siker alapítványát fideszes cégek és szervezetek támogatják, több száz millió forint támogatást kaptak az évek során.

Csöbör nincs egyedül a fideszes képviselők között az átláthatatlan pénznyelésével, például Alakszai Zoltán egyszer az önkormányzat jegyzőjeként három hónap munka után majdnem másfél millió forintos bónuszt vett fel. Ezt nehéz lenne megmagyarázni annyival, hogy jól végezte a dolgát.

https://erosito.hu/content/2022/01/26/miskolc-es-kornyeke-nem-gazdagszik-a-kepviselo-igen

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 558 megnézve, 1 alkalommal mai nap |