| Mobile | RSS

Kósa Lajos kínos ügyei

KÖZÉLETFrissítve: 2022 febr 6.

Kósa Lajos Hajdú-Bihar megye 1. számú választókerületének, azaz Debrecen és környékének országgyűlési képviselője. Karrierje tele van kínos korrupciós ügyekkel, a Fidesz valamiért mégis őt indítja a 2022-es választásokon a kerületben.

Kósa Lajos a Fidesz alapító tagjai között volt, sokáig volt Debrecen polgármestere. 2014 óta ő képviseli a választókerületet a parlamentben, azonban furcsábbnál furcsább ügyeket halmoz egymás után, így meglepő, hogy a párt még egyáltalán indítani akarja. A csengeri örökösnőtől elfogadott milliók mellett ő volt az, aki a kormány több hónapig tartó hallgatása és hárítása után beismerte, hogy a Belügyminisztérium vásárolta meg a civilek lehallgatására is alkalmazott Pegasus kémszoftvert. Nemrég az is kiderült Kósáról, hogy a Parlament honlapján 8 éven keresztül diplomásnak hazudta magát a 90-es években.

Mint több párttársa esetében, Kósának is gazdagszik a családja, a közbeszerzések pedig legtöbbször Fidesz-közeli üzletemberekhez kerülnek és a lakosok vagy a környezet szempontjából egyáltalán nem kedvezők. Kattints a videóra a részletekért!

https://erosito.hu/content/2022/02/04/kosa-lajos-kinos-ugyei

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 83 megnézve, 1 alkalommal mai nap |