| Mobile | RSS

Oláh László István Főszerkesztő Barátomnak//Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány FerencA Demokratikus Koalíció elnökeKedves Barátom!

Kevesebb, mint egy hónap múlva történelmet fogunk írni. Április 3-án talán évtizedekre fogjuk meghatározni a sorsunkat, hogy egy szabad, demokratikus, minden ízében európai országban fogunk élni, vagy maradunk az elnyomás, a folyamatos leszakadás és a fideszes kiváltságosok putyini modelljében.

Március 15. a legtökéletesebb nap arra, hogy megmutassuk, 1848 hősei nem hiába haltak meg, szellemi örökségük most is él a magyarok szívében, a szabadságnak és az Európához tartozásnak pedig továbbra sincs, nem is lehet alternatívája.

Éppen ezért arra kérlek, hogy találkozzunk március 15-én, kedden 13:45-kor a Ferenciek terén, a Szabad sajtó útja és a Petőfi Sándor utca sarkán, és vonuljunk át együtt a Műegyetem rakpartra az egységes ellenzék közös rendezvényére! Csatlakozz már most az eseményoldalon:

OTT LESZEK!

Mutassuk meg, hogy mi, DK-sok milyen sokan vagyunk: vedd fel a DK-s dzsekid, sapkád, tedd ki a DK-s kitűződ, hozd el a DK-s zászlód, hadd lássa ország-világ, hogy mi, DK-sok készen állunk a kormányváltásra! Ha esetleg nincs otthon DK-s zászlód, akkor se csüggedj, a helyszínen is tudunk adni Neked. A rendezvényen természetesen szívesen látunk akár magyar, akár uniós zászlót is, ilyet is nyugodtan hozhatsz!

Remélem, találkozunk!

Barátsággal,Gyurcsány Ferenc
Leave a Reply 115 megnézve, 1 alkalommal mai nap |