| Mobile | RSS

Jelentkezőket várunk videósorozatunkhoz. Jössz?

EzaLényeg.hu Hírlevél <hirlevel@ezalenyeg.hu> kűldőtől 2022-03-13 17:1A személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. Engedélyezve

Kedves Olvasónk!

Az elmúlt 12 év emberek millióinak életét keserítette meg Magyarországon. Családosak és egyedülállók, fiatalok és idősebbek, aktív dolgozók és nyugdíjasok, betegek és egészségesek egyaránt megfizetik az árát Orbánék alkalmatlanságának.

Hogy arcokat adjunk a sokaságnak, videós rovat indul az Ez a lényeg és a Véleményklub 2020 együttműködésében. Bemutatjuk azokat az egyéni kálváriákat, amelyek átgondolt járványkezeléssel, hatékony gazdaságpolitikával, tisztességes bér- és nyugdíjemeléssel elkerülhetők lettek volna.

Várjuk azok jelentkezését, akik megosztanák történetüket, hogy segítsenek másoknak is kézzelfoghatóvá tenni az Orbán-rendszer bűneit. Hogy elindítsák a változást.

Ha önt a kivéreztetett egészségügy bünteti, vagy büntette, azaz évek óta vár egy műtétre, hiába, vagy az átgondolatlan járványkezelés miatt veszítette el idős hozzátartozóját, akit a hatástalan kínai vakcinával oltottak – kattintson és vegye fel velünk a kapcsolatot. Az egészségügyben ugyanakkor azok is szenvednek, akik minden erejüket megfeszítve dolgoznak azért, hogy a rendszer ámokfutása ellenére meggyógyítsák a betegeket. Ha ön olyan szakdolgozó, akinek évtizedes munkaviszony után megint nem emelték a bérét, vagy olyan körzeti orvos, aki a kiüresedett praxisok miatt egyedül lát el akár több körzetet is, szintén jelentkezzen.

A járványkezelés, vagy inkább annak hiánya nem csak az egészségügyben szedett áldozatokat. Több százezer ember veszítette el a megélhetését és várt hiába bármiféle kormányzati segítségre. Vállalkozók, akik bezárhatták a boltot. Pincérek és szakácsok, akik az utcán találták magukat segély és támogatás nélkül. Ha önnel is ez történt, jelentkezzen.

Idősek százezrei húzták az elmúlt években a rövidebbet. Hatástalan oltással terhelték őket, most pedig csak azért emelik a nyugdíjukat, mert 12 év alatt Mészáros Lőrincnek már elég pénz jutott és jönnek a választások. Ha ön olyan nyugdíjas, akinek a hónap végén már kétszer is meg kell gondolnia, hogy a hatósági áras csirkefarhátat, vagy a gyógyszert vegye meg – keressen meg minket.

A gyermeket nevelő családok közül is várjuk a kárvallottakat, hiszen ők sem kivételek. Tízezrek számítottak arra, hogy – ha már a családi pótlék egy forinttal sem emelkedett az elmúlt 12 évben – a milliárdokból beharangozott Szja-visszatérítésből ők is részesülnek majd. De hiába a bejelentett munka, az akár átlagosnak tűnő fizetés, mégsem hozott pénzt a postás. Vagy egyszerűen csak hiába dolgoznak éjt-nappallá téve, az egekbe szökő árak miatt már beosztani is alig tudják a fizetésüket.

A pedagógusok méltatlan helyzetéről ma sok szó esik, de annál kevesebb a tett. Egy kezdő tanár az albérletét sem tudja kifizetni a havi béréből. De évtizedes tanári tapasztalattal is sokan, lényegében éhbérért készíthetik fel a jövő nemzedékét az életre. Ha ön is ebben a cipőben jár, vegye fel velünk a kapcsolatot.

És végül, de nem utolsó sorban az egyszerű melósokért sem tett semmit Orbán kormánya. Tízezrek dolgoznak Mészáros Lőrincék érdekeltségeiben, akik minimálbért visznek haza, miközben a hűbérúr milliárdokat keres naponta. Nyilván féltik az állásukat, de így is azt kérjük: jelentkezzenek, vigyázni fogunk rájuk és az inkognitójukra.

Magyarország akkor lesz újra békés és méltó megélhetést biztosító ország, ha együtt változtatunk rajta. De a csapból is ömlő fideszes propaganda miatt sokan nem tudják, mi is a tét. Nem ismerik az Orbán rendszer igazi arcát. Segítsünk nekik együtt helyes döntést hozni!

Tisztelettel,

a Szerkesztőség

Leave a Reply 96 megnézve, 1 alkalommal mai nap |