| Mobile | RSS

Hadházy: Egyedül Magyarországnak van olyan balfék kormánya, amelyik el tudta ezt intézni!

Írta G. Kovács Károly -2022-03-15   

Forrás: Orbán Viktor – Facebook

Európában szinte egyedülálló módon alakult ki üzemanyaghiány Magyarországon, mely Hadházy Ákos szerint a kormány hibájából következett be.

A független országgyűlési képviselő a közösségi oldalára kitett bejegyzésében most azt mutatta be, hogy az üzemanyaghiány nem légből kapott álhír, mint ahogy azt a propaganda próbálja állítani, hanem sajnos egy valós probléma, melyet a kormány képtelen megoldani.

Az egyre több helyen jelentkező üzemanyaghiány pedig már a szemétszállításban is fennakadásokat okozott, ugyanis mint ahogy az Hadházy bejegyzéséből kiderül, Dorogon a szemétszállító autók nem kaptak üzemanyagot a MOL-tól sem Dorogon, sem Esztergomban, sem Piliscsabán, így hétfőn nem tudták a szemetet elszállítani.

Bejegyzésében kiemeli, hogy az autók egy nappal később meg tudtak tankolni, így mára helyreállt a szemétszállítás, azonban hozzáteszi:

“REMÉLJÜK, A PINTÉRSÉG MÉG NEM VITTE BE RÉMHÍRTERJESZTÉS MIATT A DOROGI SZEMÉTSZÁLLÍTÓ CÉG VEZETŐIT”

akik közleményben tudatták, hogy az üzemanyaghiány miatt nem szállították el a szemetet hétfőn.

Hadházy arra is felhívja a figyelmet, hogy az üzemanyaghiány nem az Oroszország elleni szankciók következménye és Európában egyedül Magyarországon jelentkezett.

“EGYEDÜL MAGYARORSZÁGNAK VAN OLYAN BALFÉK KORMÁNYA, AMELYIK EL TUDTA EZT INTÉZNI”

– írja a független képviselő, aki szerint a magyar üzemanyag-szükséglet 30-40 százalékát importból fedezzük, de a “balfék kormány” kötelezte az importőr cégeket, hogy 480 forintért, tehát a beszerzési árnál olcsóbban adják tovább a benzint.

Hadházy szerint a cégek bolondok lennének a piaci ár alatt árut behozni, ráadásul a kormány hetekig tétlenül nézte, ahogyan a külföldi fuvarozók és benzinturisták viszik az „olcsó” üzemanyagot, a benzinkutasok kárára.

Az ország persze nem fog kifogyni az üzemanyagból, véli Hadházy, de az ilyen anomáliák rendszeresek lesznek mindaddig, amíg az importőröknek olcsóbban kell adniuk az üzemanyagot, mint amennyiért be tudják szerezni.

A politikus bejegyzése végén kiemeli, hogy “ez a végtelenül kínos ellátási zavar is gyönyörűen megmutatja, hogy milyen az, amikor egy kormánynak elment a józan esze”.

A dorogi szemétszállító cég közleményeit, melyben az üzemanyaghiánnyal indokolták a szemétszállítás kimaradását, ide kattintva olvashatja el!

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 63 megnézve, 1 alkalommal mai nap |