| Mobile | RSS

Olyan videó készült Orbánról és a feleségéről az Operában, egyből megpróbálták töröltetni

Írta Altruista -2022-03-16    

Néhány napja adták át az Állami Operaház frissen felújított épületét, az alkalomból Gálaestet is tartottak, amin több közszereplő és állami tisztviselő is megjelent, köztük Orbán Viktor miniszterelnök a feleségével. Az átadóról készült felvételek a közmédia médiamegosztójára, a Médiaklikkre is felkerültek.

Bár kezdetben a teljes anyag fent volt, szemfüles ellenzékiek figyeltek fel rá, hogy egy videót később töröltek a megosztó archívumából. A videó Ókovácsi Szilveszter, az Operaház igazgatója beszédének egy részletét tartalmazta, melyben Orbánhoz címezve a szavait arról beszélt, hogy

“…lassan eléri azt a határt, ami a magyar operaházi történetben még nem volt, 12 év, azután már tényleg mindenkinek mennie kellett… Nem akarok ötleteket adni, de ez tényleg lassan elközeleg…“

A jelenet közben a kamera Orbánra és Lévai Anikóra vágott, Lévai sokat sejtetően Orbánra pillantott, aki erre zavartan elmosolyodott.

Az Orbán leváltására utalgató videórészletet, bár törölték a Médiaklikk archívumából, Márki-Zay Péternek sikerült megszereznie, aki az alábbi kérdéssel töltötte fel azt a Youtube-csatornájára:

“Vajon miért tűnt el ez a felvétel a Médiaklikk honlapjáról?“

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Megosztom:

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

fecsego.eu/Pesti Bulvár

Leave a Reply 264 megnézve, 1 alkalommal mai nap |