< Böngészés > Főoldal / Blog2, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, White House / Blog article: I. Mementó Búza Zsolt polgármester Baksi önkormányzat/Felháborodási hullám indult meg Bakson, avagy a diákmunka utórezgései…((((( Outrage wave began Baks, or the reverberations of student work …

| Mobile | RSS

I. Mementó Búza Zsolt polgármester Baksi önkormányzat/Felháborodási hullám indult meg Bakson, avagy a diákmunka utórezgései…((((( Outrage wave began Baks, or the reverberations of student work …

Felháborodási hullám indult meg Bakson, avagy a diákmunka utórezgései…((((( Outrage wave began Baks, or the reverberations of student work …

A cikk megjelenése óta érkeznek a személyes észrevételek a szerkesztőségbe! A polgárok fel vannak háborodva. A roma kisebbség dühe teljesen érthető. Az Ő gyermekeik sem másodrendű állampolgárok!

– Minket is megillet a munkához való jog! – mondta a családanya.
– Asszonyom, teljes mértékben igaza van! – majd így folytatta, amíg a közmunkások 60 ezer forintot keresnek, addig az önkormányzat alkalmazottainak a gyermekei, unokái a diákmunkáért 90 ezer forintot kapnak! Az újságot idáig alkalmazott hordta szét, most meg diákok? Mért nem szóltak erről? Búza meg sunnyog, most nyissa ki a száját… elég volt ebből az emberből!

Egyes magyar famíliák kivételes helyzetben vannak. Hisz mindenki az önkormányzatnál dolgozik…. Semmi nem változott, csak a kutya, a lánc maradt! Alig vártuk Baloghné a volt polgármesternő távozását… a Búza, becsapott minket!

– Én megértem a felháborodását! Azonban, mit vár tőlem asszonyom!
– Tegye nyilvánossá a romák panaszát is. – mondta az idegtől duzzadt hangszállal.
– Ezt megígérhetem. Mivel ez közadat, (!) Búza és a képviselő testület köteles a megkeresésünkre választ adni! Ha nem teszi meg időben, úgy hivatalos helyen szerkesztőségünk panasszal fog élni.
– Tudja milyen… jól jött… volna a 90 ezer forint? – sírt… a roma-nő. Ma holnap… már nem tudok… kenyeret adni a gyermekeimnek. – majd zokogott s nyelte a könnyeit.

A lelkem sírt, tiltakozott az önkormányzat intézkedése ellen…

– A számlákat sem bírom fizetni…csuklott el a hangja.
– Adja meg a címét, elérhetőségét.
– Látni szeretném a nemzetközi weblapján a panaszomat.
– Rendben! Amit idáig megígértem… tudja…
– Igen, tudom! Mi romák bízunk magában szerkesztő Úr.

Maga az egyetlen, aki segít a romákon… Bakson! Tudja biztos, hogy Kovács Gábor Búzával közösen feloszlatta a cigány önkormányzatot. Ám, ha nem hiszi kérdezze meg Dimovics Antalt, a volt elnökünket.
– Hallottam!
– Könyörgöm, segítsen! – szipogott a roma asszony.

Erre mit lehet mondani… levelemet már megírtam…a nyilvánosság is gigantikus segítség!

2013. július 21
-oil-

Leave a Reply 145 megnézve, 1 alkalommal mai nap |