| Mobile | RSS

Kedves Oláh István László Főszerkesztő Barátom///A nagy Hajrá!

Kedves Oláh István László!

Alig több mint egy hét múlva választunk, április 3-án kiderül, hogy milyen rendszerben működik tovább az ország. Az aHang tagsága, követői, feliratkozói az országos átlagnál jóval nagyobb arányban fognak részt venni az országgyűlési választásokon. Jó eséllyel te is köztük vagy. Foglalkoztatnak a közügyek, a politika, nem félsz véleményt nyilvánítani, kritikusnak lenni és maradni, gondolkozol, reflektálsz a téged körülvevő világra.

Amikor egy hónapja elindítottuk a választásokkal kapcsolatos kampányunkat, két dolgot tartottunk szem előtt:

1. az aHang tagságának legfontosabb értékek képviseletét, megjelenítését;

2. a lehető legtöbb potenciális szavazó megszólítását és mobilizálását annak érdekében, hogy minél többen menjünk el szavazni.

Rendszeres támogatóinknak hála az utóbbi egy hónapban 40 pulttal tudtunk jelen lenni az ország számos településén, több ezer beszélgetést folytattunk le emberekkel, szóróanyagokat, matricákat, kitűzőket osztottunk annak érdekében, hogy minél több településen terjedjen a választás híre. Ezt a munkát a következő másfél hétben is folytatjuk, azonban van egy dolog, amiben egyelőre “vékonyabbak” vagyunk, ez pedig üzeneteink online terjesztése, hirdetése.

Tetszik vagy sem, a választásokat egyre jobban befolyásolják az online kampányok és hirdetések. Az aHang a maga részéről eddig 5 millió forintot tudott elkölteni online hirdetésekre az utóbbi másfél hétben, azonban szeretnénk a következő egy hétben legalább ugyanennyi pénzt fordítani arra, hogy üzeneteink eljussanak a megfelelő emberekhez.

Azokhoz az emberekhez, akik még nem tudják, hogy elmennek-e szavazni vagy sem. Őket akarjuk elérni, megszólítani a lehető legnagyobb mértékben főként olyan településeken, ahol szinte kizárólag egy csatornából informálódnak tömegek, elvették tőlük a jogot és lehetőséget, hogy a lehető legtöbb, legkülönfélébb forrásokból tájékozódhassanak, majd kellő információ alapján dönthessenek.

A közmédia és a kormánypárt érdekében korlátlan erőforrásokból gazdálkodó magyar állammal nyilván nem tudjuk felvenni a versenyt. Viszont hisszük, tudjuk, hogy az általunk forgatott vidéki videók és egyéb üzenetek százszor igazabbak, mint bármelyik M1 híradó riport az elmúlt évekből. S ezt az eddigi tapasztalatok, reakciók alapján nagyon sokan így gondolják. Kiemelkedően terjednek a videóink organikusan is, ezért szeretnénk még nagyobb erőforrással hirdetni őket.

Nagyjából 5 millió forintból 1 millió embert el tudunk érni, sokukat több alkalommal is a következő egy hétben. Rengeteg bizonytalan szavazó az utolsó 24-72 órában fogja eldönteni, hogy elmegy-e szavazni, ezért nagyon nem mindegy, hogy hány embert és milyen üzenetekkel tud megszólítani az aHang. Segítesz?

Beszállok a költségekbe!

(Ha nem jelenik meg a piros gomb, kattins ide: https://tamogass.ahang.hu/valtozas22)

A közösségi médiában, a Youtube-on és különböző online oldalakon fognak megjelenni ezek a hirdetések, a tartalmakat az aHang választási oldalán találod meg egy helyen. Hacsak a követőink egy százaléka beleadna 1-2000 forintot, már meg is lennénk!

Rendben, ennyi belefér!

Ha pedig ez most nem fér bele, akkor is tudnál segíteni, ha egy kicsit vállalkozó szellemű vagy. Azt szeretnénk, ha minél több ember el tudná mondani más embereknek, hogy miért fontos ez a választás, a demokrácia. Gondold át, mit mondanál egy olyan embernek, aki még bizonytalan, hogy elmegy-e egyáltalán szavazni. Örülünk, ha nem kifejezetten pártokról beszélsz, hanem inkább számodra fontos értékekről, de természetesen azt mondasz egy percben, amit akarsz, mi pedig ezeket az üzeneteket megjelenítjük weboldalunkon és a közösségi médiában is. Küldesz egy üzenetet a demokráciának?

Küldök!

Tehát nemcsak pénzzel, hanem ezzel is rengeteget tudnál segíteni, lehet, hogy valaki épp a te üzeneted hallgatva emelkedik fel a fotelből április 3-án. Egy kampányban általában a politikusok győzködik az embereket, pedig hatalmas ereje van annak, amikor “átlagemberek” szólítják meg egymást. Ebben a kampányban a politikai szereplők sajnos nagyon sok negatív üzenettel próbálkoznak, jó lenne ha mi, civilek, aHang tagok tudnák valami kis pozitív hangvételt, színt vinni a kampányba, ahogy tettük ezt sokan az előválasztások alatt is.

Elmondom 1 percben!

Köszönjük, hogy velünk vagy, köszönjük, hogy példát mutatsz másoknak. Vigyázz magadra és szeretteidre.

Üdvözlettel,

aHang csapat

Ui.: Ha információtól elzárt közösségeket aktívabban is segítenél, akkor még mindig nem késő csatlakozni a Nyomtass te is! csapatához, akik most vasárnaptól egész jövő hét szombatig járni fogják az országot nyomtatott kiadványaikkal! 

Leave a Reply 133 megnézve, 1 alkalommal mai nap |