< Böngészés > Főoldal / Deszki Közélet, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Sajtóközlemény Demokratikus koalíció///Itt az idő, most vasárnap szavazz az egységes ellenzék jelöltjére és listájára!

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény Demokratikus koalíció///Itt az idő, most vasárnap szavazz az egységes ellenzék jelöltjére és listájára!

Gyurcsány Ferenc <info@dkp.hu> kűldőtől 2022-03-30 16:21

A személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. EngedélyezveAmennyiben a hírlevelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!

A Demokratikus Koalíció Hírlevele

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc

A Demokratikus Koalíció elnöke Kedves Barátom Oláh László István főszerkesztő barátomnak!

Egy bő évtizeddel ezelőtt abban a szent meggyőződésben alapítottuk a DK-t, hogy az Orbán-rendszer le fogja építeni a demokráciánkat, mindent el fog követni azért, hogy leválthatatlanná tegye magát, éppen ezért csak a demokraták széles összefogása lehet majd képes a legyőzésére. 2022-ben már egyértelmű: végig igazunk volt. Azóta eltelt egy évtized, mi pedig itt vagyunk, egységbe kovácsoltuk az ellenzéket, és felkészültünk arra, hogy a demokraták széles összefogásával egyszer és mindenkorra leváltsuk ezt a kormányt!

Arra kérlek, hogy most vasárnap:

– az egyik szavazólapon szavazz az egységes ellenzék; a DK, a Jobbik, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd közös országgyűlési képviselőjelöltjére,

– a másik szavazólapon pedig szavazz az egységes ellenzék közös listájára, az 1-es számú listára!

Ott vagyunk, ahová a történelem szánt minket, erre a választásra vártunk, amióta csak létrehoztuk a DK-t. Éppen ezért most vasárnap ott a helyünk a szavazófülkében. Ez a mi időnk, most kell kiharcolnunk a szabad, demokratikus, európai Magyarországot, amiért egy évtizede dolgozunk. Ehhez Rád is szükség van.

Tegyük a dolgunk!

Barátsággal,Gyurcsány Ferenc
Leave a Reply 153 megnézve, 1 alkalommal mai nap |