| Mobile | RSS

Hogyan tovább? Tisztelt Oláh László István Főszerkesztő Barátunk szeretnénk ha véleményt mondanál a választásokról, a munkánkról!

Kedves Oláh István László!

Ahogy a választások után ígértük, csapatunk visszavonult egy rövid időre kiértékelni a helyzetet, illetve lehetséges új irányokat is felvázolni a folytatással kapcsolatban.

Most elérkeztünk az újratervezés egyik legfontosabb pontjára – a te véleményedre vagyunk kíváncsiak.

Akik régebb óta követnek minket megszokhatták, hogy a szervezetünk szempontjából kiemelten fontos, sorsdöntő helyzetekben, döntési pontoknál kikérjük az aHang tagságának, követőinek a véleményét.

A kérdőívben felvázolunk pár dolgot, amit el tudunk képzelni a jövőben. Csakis olyan tevékenységeket, amikben mi is hiszünk és megcsinálunk, amennyiben tagságunk úgy dönt. Ezért is fontos, hogy minél többen mondjátok el a véleményeteket, mert valóban abba az irányba fogunk menni, amit a többség mond. Ha van véleményed és segítenél alakítani az aHang munkájának folytatását, akkor itt az idő, szánj 5 percet a kitöltésre:

Rendben, kitöltöm!

A felmérés első felében legutóbbi kampányainkkal kapcsolatos visszajelzésedre vagyunk kíváncsiak. Fontos, ha nem is hallottál véletlenül róluk, a kérdőív második felét is mindenképp töltsd ki, mert ott tudod valójában elmondani a szerinted megfelelő irányt!

A választások után – nagyon helyesen – azonnal megkezdődött egy feldolgozó, értékelő, új utakat javasló folyamat a magyar nyilvánosságban. Mindamellett úgy gondoljuk, hogy a jövőbeni kísérletek sikere nem azon múlik, hogy ki és milyen gyorsan lép színre új mozgalmak, megoldások ígéretével, hanem sokkal inkább azon, hogy ezek mennyire átgondoltak, milyen bázist képesek megszólítani és mennyire vonják be a közélettel foglalkozó tömegeket ezekbe a folyamatokba.

Az aHang 600 ezres követői bázisával az egyik legnagyobb elérésű magyarországi civil szervezet. 4 éves történetünk során számos ügy mellett sikerült mozgósítanunk formális és informális csoportokat, érintettek tömegeit, túlnyomórészt Budapesten kívüli vagy országos jelentőségű ügyekben. Az aHang által bevont, velünk valamilyen kampányban együtt dolgozó önkéntesek, aktivisták száma idén elérte a 10 ezer főt! Van tehát egy alap, amire lehet építeni.

Ezért kérünk tőled 5 percet.

Úgy is mondhatnánk, ha egy kérdőívet töltesz ki ebben a hónapban, akkor ez legyen az! 🙂

Ez az!

Köszönettel,

a teljes aHang csapat

Ui.: Szervezetünk, kampányaink közösségi finanszírozásból működnek. Állandó és egyszeri adományozóink nélkül nem tudnánk folytatni a munkát. Ha még nem tetted, de úgy érzed, itt az idő, akkor támogasd a következő időszakunkat, szükség van rá. Csak akkor tégy így, ha ez nem okoz túlzott anyagi erőfeszítést.

Rendszeres adományozó leszek!
Egyszeri összeggel segítem a folytatást!
Leave a Reply 136 megnézve, 1 alkalommal mai nap |