< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, Deszki Közélet, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Olvasónk kérésére újra megnyitottuk az Ormándi lány és unokalánytesvére Dobos Péter lányának a felháborító magatartását/Csongrádon a Dobos lány és Ormándi lány unokatestvérek ellen a háború/Csongrádról érkezett a komment, avagy felvannak háborodva a polgárok, hogy megalázták – a Dobos-Ormándi lányok unokatestvérek – a saját középiskolájukat és egyuttal Csongrádod is

| Mobile | RSS

Olvasónk kérésére újra megnyitottuk az Ormándi lány és unokalánytesvére Dobos Péter lányának a felháborító magatartását/Csongrádon a Dobos lány és Ormándi lány unokatestvérek ellen a háború/Csongrádról érkezett a komment, avagy felvannak háborodva a polgárok, hogy megalázták – a Dobos-Ormándi lányok unokatestvérek – a saját középiskolájukat és egyuttal Csongrádod is

Csongrádról érkezett a komment, avagy felvannak háborodva a polgárok, hogy megalázták – a Dobos-Ormándi lányok unokatestvérek – a saját középiskolájukat és egyuttal Csongrádod is

Kedves Főszerkesztő Úr!

Klárika vagyok.
Mi már találkoztunk a piacon és sokat beszélgettünk magával! Emlékszik? Maga mindig segitett a piacon az árusoknak. Mindenre felhivta a figyelmet. Pedig maga megfigyelőként vett részt a piacon. Soha senkit nem büntetet meg.

Öt nappal ezelőtt hallottuk ez forog most Csongrádon ,hogy- a baksi lányok a Váradi utcában laknak- a tepertő fesztiválról részegen ordibálva jöttek hazafelé. A báttyuk a részeges Ormándi Bence aki alig állt a lábán.
Betörte az ablakot és szétverte a rólót, majd a tetőcserepeket is megdobálta, a betört. A lányok buzditották az alkoholistát és nevetve távoztak a betörést követően. Mindenki erről beszél.

A baksiak lejáratták a középiskolájukat.

Nincs joguk továbbiakban oda járni az iskolába!
Megszégyenitették a saját középiskolájukat, legyalázták Csongrád városát. Hiteltelené akarták tenni szeretet városunkat?

Többé nem kell tanulónak Baksról jönnie!

Ki bizta meg, hogy egy EU, EP újságiró házát legyalázzák!

Ha leirja nagyon megköszönjük.

Erzsike néni vagyok.

Egyetértek Klárikával. Ezek a baksi lányok akkor élveznek ha károkat okoznak és megsértik a törvényt, a rombolás nekik szinte kötelező. A hazugság a baksiaktól nem meglepetés. Mi ilyen gonoszságot nem mertünk volna elkövetni a saját iskolánk ellen. Zárják ki a középiskolából ezeket a fertőzött baksiakat. Megszégyenitették Csongrádot és vele együtt a középiskolánkat is. Most mit gondolhatnak rólunk a környező falvak, városok?

Sárika vagyok

Ilyen lejáratás még Csongrádon sem az iskolákban nem történtek. Kiváló tanáraink vannak. Kiváncsiak vagyunk hogy mikor inditanak a baksi részeges lányok ellen eljárást, és mikor zárják ki őket .Nem szégyellitek magatokat,ez nem Baks, ez egy tisztességes város és iskola. Ha kell tüntetünk ellenetek, hogy takarodjatok el innen. A Főszerkesztő Urat jól ismerjük, becsületes, tisztességes ember volt a Csongrádi emberekkel szemben. A piacon mindig elbeszélgetet velünk. Mindig volt egy-két kellemes szava hozzánk. Nagyon szerettük.

2022, április 25
XXX

Leave a Reply 258 megnézve, 1 alkalommal mai nap |