< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Irodalom, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: MEGHÍVÓ: a Lévi’Story című klezmer musicaljének sajtótájékoztatójára /Oláh László István főszerkesztő barátomnak

| Mobile | RSS

MEGHÍVÓ: a Lévi’Story című klezmer musicaljének sajtótájékoztatójára /Oláh László István főszerkesztő barátomnak

Szilárd Kovács <kovacs.szilard.daniel@gmail.com> kűldőtől 2022-04-25 16:46

Kedves Kolléga,

szeretettel várunk 2022. április. 28-án, csütörtökön 14:30 -kor a Fészek Művészklubban (1073 Budapest, Kertész u. 36.)
Jávori Fegya – Kállai István & Gábor – Müller Péter Sziámi:Lévi’Storycímű klezmer musicaljének
bejelentő sajtótájékoztatóján, amelynek háziasszonya Szulák Andrea lesz.

A sajtótájékoztatón az is kiderül, hogy ki bújik a farmerkirály, Levi Strauss bőrébe, és azt is eláruljuk, hogy miért is lesz három bemutatója a produkciónak.  A jelenlévő alkotókkal és művészekkel a helyszínen lehetőség lesz interjúkat készíteni.

A sajtótájékoztatón résztvevő alkotók és művészek: Jávori Fegya, Müller Péter Sziámi, Oberfrank Pál, Ragány Misa, Kiss László, Kerényi Miklós Gábor, Kéménczy Antal, Szabó P. Szilveszter, Szulák Andrea, Kerényi Miklós Máté, Kardffy Aisha, Haraszti Elvira, Keller Márton, Horváth Kata,Rákay Tamás, .

Kérlek jelezz vissza, hogy számíthatunk-e rád? Dress code is van, ami mi lehetne más, mint a divatvilág megunhatatlan slágere: a farmer. Vagyis találkozzunk fél háromkor farmerben a Fészekben!

Barátsággal:

Urmai Gabriella és Kovács Szilárd
Lévi’Story kommunikáció


Kovács Szilárd
06-20/410-4462
Urmai Gabriella  06-70/703-0323

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |