| Mobile | RSS

Nyílt levélben ennyire durván még nem osztottak ki ekkora sallert Orbán Viktornak – féltjük is miatta a fiatal hölgyet

2020. 10. 27. Facebook Twitter VK Viber

Fotó: ABCNews

Megosztom másokkal is:5.1K

Tökéletes meglátás, minden szava igaz….Csak az a baj, hogy mi olvassuk ő NEM! Habár aki papírból olvassa a Himnuszt az nem biztos, hogy érti az írás mondani valóját…

Tisztelt Orbán Viktor!

Idén áprilisban leszek 29 éves, így fiatalként szólok hozzád.
Tudod Viktor Te és a pribékjeid 2006-ban éreztettétek velem először,hogy milyen magasról szartok Ti a fiatalokra… Te és a pártod szavazatai alapján bezárattátok azt az iskolát,ami rengeteg remek szakembert postást, közgazdászt adott Magyarországnak.

2006-ban az iskolából haza menet mi fiatalok is kaptunk a könnygázból, ami az általad felbérelt tüntetők miatt volt, arra hivatkozva,hogy Gyurcsány Ferenc “elkúrta”..
Tudod Viktor, Gyurcsány Ferenc ki mert állni a nép elé, ahogyan ezt a mai napig is teszi, ellenben veled akinek a tömeg számít mert azt hiszed a kisebbségi komplexusoddal, hogy a tömeg tesz téged naggyá… kicsit hasonlítasz a német bajszos bácsira (nevet direkt nem írom ki), tudod ő is figyelte a tömeg reakcióját amikor beszélt és elhitette az emberekkel,hogy az a jó út amit mutat…

10 éve aktívan dolgozom Viktor… aktívan fizetem az adót, a járulékokat, amit nem azért vonnak le a fizetésemből, hogy Te stadionokat építs, vagy jótékonykodj a határontúli fél magyaroknak… igen fél magyarok… a felmenőik lehet ,hogy magyarok voltak… lehet, hogy beszélnek magyarul… DE! Nem itt adóznak, nem itt élnek nem ide szülnek gyereket stb stb..
És tudod ha annyira magyarnak érzik magukat akkor KIZÁRÓLAG magyar állampolgár szerepelne az okmányaikban…

Áruld el nekem miért van nekik szavazati joguk?
Miért azokat az embereket támogatod pénzzel?
Miért osztogatod az én és az aktív adófizetők pénzét másoknak?
Ki adott neked erre engedélyt?
Miért nem nézel körül határon belül?
Hány család aki beteg gyermeket nevel rákényszerül arra,hogy itt és a médián keresztül kérjen segítséget, hogy összegyűjtsön milliókat a kezelésre?
Miért nem őket támogatod Viktor?

Azt állítd milyen sok támogatást kapnak a családok meg ott van az adókedvezmény meg a CSOK..
Legyen három gyerekem, hogy a 10+10-et igénybe tudjam venni szüljek 8 éven belül még kettőt…IDŐRE.. .mint valami állat..ha nem sikerül buktam az egészet…

Semmi mást nem hallok a szádból csak a migránsok és Soros..
Elég végig menned a Keletitől a Blaháig és láthatod,hogy idáig is rengeteg arab, török stb telepedett le nálunk… Miért vagy egyáltalán miből gondolod Te azt, hogy ha nem Te kerülsz újra hatalomra akkor majd az ellenzék beengedi ebbe az országba azokat akiket mi a magyar nép nem akarunk?

Viktor Te elfelejtetted honnan jöttél… elfelejtetted, hogy Sorosnak köszönheted,hogy ma ott vagy ahol..
8 éves hatalmad alatt annyit értél el, hogy a magyarok jobban gyűlölik egymást, mint a migránsokat. A magyarok már nem képesek összefogni és kiállni magukért… Elérted, hogy a fiatalok külföldre mennek,hogy meg tudjanak élni..

Elérted, hogy a sürgősségin  12-16 órákat várnak az emberek mire valaki ellátja őket, persze ha addig nem hal meg szerencsétlen… elérted, hogy éveket kell várni egy műtétre… Megmutattad, hogy ennyit ér neked a saját néped. SZARSZ TE ránk Viktor… a lényeg, hogy lett kisvasutad meg stadionod. És te aki a miniszterelnök vagy… papírból olvasod a HIMNUSZT… És azt mered hazudni,hogy a haza mindenek előtt…
Tudod Viktor ezt a 8 évet csúnyán ELBASZTAD, de idén remélem bukni fogsz…

Forrás: Facebook / BalraMagyar

fecsego.euOLKtnet

Leave a Reply 90 megnézve, 1 alkalommal mai nap |