| Mobile | RSS

Véleményem a baksi önkormányzatról, Búza Zsoltnak, dr.Lajkó Norbert, Somogyiné Utasi Ibolya képviselő asszonynak

Véleményem a baksi önkormányzatról, Búza Zsoltnak, dr.Lajkó Norbert, Somogyiné Utasi Ibolya képviselő asszonynak

A tegnapi Szentesről ide telepitett barna bőrű “postás” durva sértő, pofátlan megnyilvánitásai, törvénysértőek voltak.

Elmentem a baksi postára, beirtam a vásárlók könyvvébe. A vezető le volt bénulva. Teljesen tehetetlen volt. Tényeket közöltem az undoritó -Szentesi lakos -postásnő munkájáról, habitusáról, iskolázatlanságáról és a beszéd stilusáról, ahol a posta vezetője is szabálytalannak, és sértőnek nevezte. Továbbra is le volt dermedve. Egyetérted a véleményemmel.

Hazatérve felhivtam a Szentes 2. postáját, ahol tájékoztattam az undoritó barnanő viselkedéséről. Igéretettett hogy felhivja Baksot….kijelentette 2 órán belül visszahiv. Hazudott.

11óra 13 perckor 17 másodperckor be akartam menne a hivatalba, hogy közöljem a barnanő kijelentését, hogy ott arról tájékoztatták, a hivatalban, hogy én egy szemétember vagyok.

Az ajtó- ablak szándékosan be volt zárva!!!!

Szándékosan nem engedtek be a hivatalba. Informátorunk jelezte, hogy Lajkó adta ki az utasitásokat

Szándékos törvénysértést követtek el – már lassan 12 éve Búza Zsolt, Lajkó Norbert, a képviselő testülettel közössen. Nekik csak a tiszteletdij kell.

Sajnálom Lajkót hogy idegproblémái vannak, Búzának meg nagyzási mániája s folyamatosan azzal dicsekszik, hogy politikus barátja van a parlamentbe, Kisss -Rigó László megyéspüspök is a barátja, Dr Juhász Tünde Kormánybiztos is a barátja, Dr Szalai Gabriella a Kisteleki Járási Hivatal vezetője is a barátja, meglepődtem mikor a Kistelekirk-ra , és a Csongrádirk-ra is hivatkozott!!

Ezek az “események” lassan több éve jelen van nála, talán ez jelenti neki a biztonságot a visszaélésekrőll?

Ha engem meglát akkor mindenkor előhozza ezeket a”csintalanságokat”.

Kinevetem, mivel látszik rajta hogy ezekkel a nevekkel, beosztásaikkal dicsekszik nekem! Természetesen ezen csak nevetni tudok!

Búza minden félévkor 6-8 tantárgyból bukott, és nincs benne a 100 éves centenáriumi nyilvántartásban sem Gépipariban, tablon sincs jelen! A nyelvizsgát is csalással tudta megszerezni. Egy fingott nem tud angolul!

Heti kettő órát dolgozik…. nem ér rá el kell látnia a saját nyomdáját is.

Felhivtam a Törvényszéket ahol tájékoztattak hogy egy állampolgárt milyen jogcimre hivatkozva nem engedték be az ügyei elintézésére.!

Arról is tájékoztattak, hogy tegyen meg a feljelentést hisz a Törvényszék a felettes szerve mindenkinek.

Oláh István lászló
főszerkesztő, tanár, az EU EP média-sajtópartnere

2022, május 19.

12 óra 39 perc

Leave a Reply 121 megnézve, 1 alkalommal mai nap |