| Mobile | RSS

A fénykép buktatta le: forronganak az indulatok Orbán közeli bizalmasa ellen

2022. 05. 27. Share Facebook Twitter VK

Ne csak a propaganda terjedjen, hanem az igazság is! Oszd meg facebookon:

Úgy néz ki csak a választásokig tudta magát tartani a kabinet. Azóta kiderült, megszorítások jönnek, amit a választások előtt elosztogattak annak pedig a sokszorosa hiányzik a kasszából.

Mindeközben pedig a hatalom olyannyira cinikus, mint eddig még talán soha.

A legutóbb Parragh László nyilatkozta azt, hogy a tanárok és a tűzoltók anyagi meg(nem)becsülésén túl

„sokféle motiváció létezik: a tanároknak ott a szabad nyár, délután négykor hazamehetnek. Minden egyes szakmánál más és más.

Egy tűzoltót motiválhat a társadalmi megbecsültség és az adrenalin-löket. A kassza persze mindenkinek egyformán csörög, így valamiféle egyensúlyt a kormánynak kell létrehoznia.”

Ezekre a mondtokra pedig a teljes pedagógus és tűzoltótársadalom felhorkant és Parragh lemondását követelik. De ami ennél is súlyosabb, a fotók tanúlsága szerint ezeket a mondatokat az iparkamara elnöke egy

11,5 millió forintos Rolex-karórában mondhatta el

– legalábbis a Népszava szerint.

Fotó:Erdős Dénes | Forrás: Népszava

Minden jel – fényképeink tanúsága – szerint egy újonnan több mint 31 ezer dollárért (átszámítva körülbelül 11,5 millió forintért) árult Rolex Cellini Moonphase típusú karórát viselt Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, amikor interjút adott a Népszavának.

Számításainkhoz a Chrono24 portálon megjelent hirdetéseket vettük alapul, egy 2022-es modellről van szó, a 2021-est 34 ezer dollárért árulják, de használtan lehet kapni 28-29 ezer dollárért is.

Ahhoz, hogy valaki utánzatot vegyen, nem kell ilyen mélyen a zsebébe nyúlnia , a Replica Warch Report portálon 189 dollárt, 69 ezer forintot kérnek egy példányért – teszi hozzá a potrál, de valószínüleg itt nem erről lehet szó.

fecsego.eu/Balramagyar

Leave a Reply 57 megnézve, 1 alkalommal mai nap |