< Böngészés > Főoldal / Az Európai Unió birósága, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Fidesz: Gyurcsányék teljes vagy válságba sodorták volna a családokat, a nyugdíjasokat, és a magyar gazdaságot/////Fidesz: Gyurcsany hätte Familien, Rentner und die ungarische Wirtschaft in eine komplette Krise gestürzt

| Mobile | RSS

Fidesz: Gyurcsányék teljes vagy válságba sodorták volna a családokat, a nyugdíjasokat, és a magyar gazdaságot/////Fidesz: Gyurcsany hätte Familien, Rentner und die ungarische Wirtschaft in eine komplette Krise gestürzt

Főoldal / Belpolitika

Gyurcsányék mostanra már elszabadították volna a gáz, az áram és a benzin árát – közölte a Fidesz Varju László (Demokratikus Koalíció) nyilatkozatára reagálva.

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében azt írta: „ha most Gyurcsány és a baloldal kormányozna, akkor mostanra már belerángatták volna Magyarországot a háborúba, eltörölték volna a rezsicsökkentést, megszavazták volna az olaj és gáz elzárását, elszabadították volna a gáz, az áram, a távhő, és benzin árát, és ezzel teljes válságba sodorták volna a családokat, a nyugdíjasokat, és a magyar gazdaságot”.

A DK alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, nem az adóemelés, hanem az áfa és a jövedéki adó csökkentése a megoldás, mert az emberek már képtelenek lépést tartani az áremelkedésekkel.

fecsego.eu/híradó.hu

Fidesz: Gyurcsany hätte Familien, Rentner und die ungarische Wirtschaft in eine komplette Krise gestürzt

  1. Juni 2022 | Post Gerichtshof der Europäischen Union, Pictures of Life / EU Boulevardzeitung, EU Press Room, Rat der Europäischen Union Wissenschaft / Wirtschaft, Weißes Haus
    MTI2022.06.09. 15:05

Startseite / Innenpolitik

Inzwischen hätte die Familie Gyurcsany die Gas-, Strom- und Benzinpreise freigegeben, sagte Fidesz als Antwort auf eine Erklärung von László Varju (Demokratische Koalition).

In einer am Donnerstag an das MTI übermittelten Erklärung schrieb die Regierungspartei: „Die Preise für Fernwärme und Benzin hätten Familien, Rentner und die ungarische Wirtschaft in einen Krisenzustand gestürzt“.

Ein DK-Vizepräsident sagte am Donnerstag auf einer Pressekonferenz, die Lösung sei keine Steuererhöhung, sondern eine Senkung der Mehrwertsteuer und der Verbrauchsteuer, weil die Menschen mit den Preiserhöhungen nicht mehr Schritt halten könnten.

fecsego.eu/híradó.hu

Leave a Reply 90 megnézve, 1 alkalommal mai nap |