| Mobile | RSS

Titkos felvétel: Mészáros Lőrinc zagyva beszédét szájtátva hallgatták a bankárok!

Írta Oros Bence -2022-06-04    

Fotó: Népszava

Ha egy gázszerelő beszédet tart a bankvilág szakembereinek, abból sok jó nem sülhet ki. Mészáros Lőrinc szavait döbbenten hallgatták a pénzügyi szektor szakértői.

A magyar nyelvvel alapszinten is küzdő Mészáros Lőrinc a jelek szerint azt hiszi, hogy a nevére szálló milliárdok minden hiányosságát eltüntetik – ezért aztán úgy döntött, hogy beszédet mond Magyarország második legnagyobb bankjának, a Budapest Bankot beszippantó MKB banknak ünnepségén. Igen ám, de erről valaki titokban felvételt készített, és ebből kiderült: hiába tette Orbán Viktor a felcsúti barátját az ország leggazdagabb emberévé,

MÉSZÁROS LŐRINC ZAGYVA SZAVAI ELÁRULJÁK, HOGY Ő CSAK EGY EGYSZERŰ GÁZSZERELŐ.

A titokban rögzített beszéd még karácsonykor hangzott el, de csak most került nyilvánosságra. Hadházy Ákos tette fel a Facebook oldalára azzal a kísérő szöveggel, hogy ez nem egy Bödőcs paródia, hanem egy nagyon egyszerű gondolatvilágú gázszerelő beszél banktulajdonosként – ami amellett, hogy nagyon vicces, persze egyben végtelenül szomorú és ijesztő is. Mészáros Lőrinc ugyanis tényleg összevissza beszélt.

SZAVAKAT HAGYOTT KI ÉS TELJESEN ÉRTHETETLEN KIFEJEZÉSEKET HASZNÁLT.

Például szó szerint ezt mondta: „Hiszen rengeteg munka létezik erre az évre, a kollégák éjjel-nappal dolgoztak és aratják le.” Hogy mit aratnak le, arra már nem tért ki, mint ahogy azt sem tette világossá, mi alapján nevezi kollégáinak a bankszektor szakembereit. Majd így folytatta:

„ÉN NAGYON KÖSZÖNÖM MINDEN KOLLÉGÁMNAK A MUNKÁJÁT, ÉVES MUNKÁJÁT, HISZEN ÉJ-NAPPALLÁ DOLGOZOTT MINDENKI.”

Az, hogy ebből a mondatból, kimaradt egy szó, nem hozta zavarba a milliárdossá tett gázszerelőt, aki számára a bankholding kimondva „bankgolding”, és olyan gondolatokat osztott meg a jelenlévőkkel, hogy „Ilyen még nem volt a banktörténelemben, hogy három jelentős bank össze tud olvadni.” Hát valóban, egy gázszerelő számára ez páratlan esemény lehet, de pénzügyi körökben jártasabb szakértők azért már láthattak pár ilyen fúziót a nagyvilágban. Hadházy Ákos a videóhoz írt posztjában meg is jegyezte:

„A FENOMENÁLIS PROGRAMBESZÉDET VARGA MIHÁLY IS SZÁJTÁTVA HALLGATHATTA.”

Mészáros Lőrinc döbbenetes beszédét cikkünk végén nézhetik és hallgathatják meg.

fecsego.eu/Pesti Bulvár

Leave a Reply 81 megnézve, 1 alkalommal mai nap |