< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, White House / Blog article: Szenzációs magyar sikerek az aerobik-világbajnokságon

| Mobile | RSS

Szenzációs magyar sikerek az aerobik-világbajnokságon

DEBRE20170518059 (1)

SZ.Z.2022.06.18. 11:55

A magyarok három érmet, közte két aranyat szereztek a portugáliai Guimarãesben zajló aerobik-világbajnokság pénteki napján.

A Magyar Torna Szövetség tájékoztatása szerint a Bali Dániel, Mazács Fanni, Farkas Balázs alkotta trió mellett a magyar csapat állhatott a dobogó legmagasabb fokára, míg a stepaerobikosok bronzérmesként zártak.

CSAPATBAN AZ OLASZOKAT ÉS A ROMÁNOKAT MEGELŐZVE ELŐSZÖR SZÜLETETT MAGYAR DIADAL.

A vb-ezüstérmes magyar hármas másodikként jutott a fináléba, ahol aztán 20,277 ponttal érdemelte ki az aranyérmet. Ebben a számban több mint húsz éve volt magyar vb-győztes.

Hogy mit jelent ez a cím nekem? Azt hiszem, az egyik leggazdagabb ezüstérem-gyűjteménnyel rendelkezem a sportágban. Nagyon vágytam erre. Nagyon boldog vagyok, azt hiszem, így kerek a mi történetünk, mert nem hiszem, hogy még a következő világbajnokságon is indulni fogunk

– mondta Bali Dániel.

A stepaerobikosoknál az Ádám Bernadett, Dévényi Anna, Kajtor Enikő, Kövesdi Méda, Kopacz Dalma, Solti Réka, Szarvas Róza, Vajda Zsófia összeállítású csapat 16,850 ponttal végzett harmadikként.

(Borítókép: Mazács Fanni. Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)

fecsego.eu/ index.hu

Leave a Reply 32 megnézve, 2 alkalommal mai nap |