| Mobile | RSS

Puszta kézzel próbálta eloltani játszótársa arcán a lángokat

hirado.hu2022.06.24. 05:01

Főoldal / Külföld

Nyilvánosságra került egy felvétel, ami bizonyíthatja, hogy mégsem szándékosan gyújtották fel áprilisban azt a kisfiút, aki másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az Egyesült Államokban, miután eltalálta az arcán egy lángoló focilabda.

Mint az már ismert, áprilisban másod- és harmadfokú égési sérülésekkel került kórházba egy hatéves connecticuti kisfiú, miután arcon találta egy égő focilabda.

A szülők állítása szerint a szomszéd gyerek benzint locsolt a labdára és szándékosan rúgta arcon a kisfiút, azonban egy nemrég nyilvánosságra került felvétel cáfolja ezeket az állításokat – számolt be róla a New York Post.

Az egyik vádlott családja közzétette azt a videót, melyen látható, hogy a később megsérült Dominick Krankall és társai meggyújtják a focilabdát, majd rugdosni kezdik. A kisfiú kezén is maradt gyújtófolyadék, amit a nadrágjába törölt. A felvétel szerint a labda véletlenült találta el a hatéves fiút.

„Dominickot nem hagyták ott meghalni. A 11 éves fiam megmentette őt, puszta kézzel fogta és eloltotta a tüzet az arcán”

– mondta az egyik gyerek anyja, aki szerint az eset után többször is megfenyegették a családjukat.

A rendőrség június 10-én közölte, hogy nem találtak bizonyítékot arra, hogy a kisfiút zaklatta vagy szándékosan vette volna célba a többi gyerek. A nyomozás még tart, a vizsgálat lezárásához további kihallgatások szükségesek.

A címlapfotó illusztráció.

fecsego.eu/hiradó.hu

Leave a Reply 254 megnézve, 1 alkalommal mai nap |