< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, White House / Blog article: Villám csapott egy nőbe és két kutyájába, azonnal életüket vesztették

| Mobile | RSS

Villám csapott egy nőbe és két kutyájába, azonnal életüket vesztették

hirado.hu2022.06.24. 04:31

Főoldal / Külföld

Az amerikai meteorológiai szolgálat közleménye szerint évente körülbelül 20 ember halálát okozzák villámok az Egyesült Államokban.

Becsapódó villám miatt vesztette életét egy 52 éves nő és két kutyája szerda reggel Los Angelesben, miután hatalmas vihar vonult végig Dél-Kaliforniában – írja az NBC News.

Antonia Mendoza Chavez kutyáit sétáltatta, amikor villámcsapás áldozata lett. Az eset a kaliforniai Pico Riverában történt.

A helyszínre kiérkező mentők megállapították, hogy a villámcsapás okozta a halálos sérüléseket. Az 52 éves áldozat két kutyája sem élte túl a tragikus esetet.

Kalifornia partjainál viharok söpörtek végig szerdán, a város önkormányzata közleménye szerint 3700 villámcsapást jelentettek a partszakaszon. Egyéb személyi sérülésről nem számoltak be a hatóságok.

Az országos meteorológiai szolgálat közleménye szerint  évente körülbelül 20 ember halálát okozzák villámok az Egyesült Államokban. 2009 és 2021 között nyolc ember halt meg villámcsapásban Kaliforniában.

fecsego.eu/hiradó.hu

Leave a Reply 124 megnézve, 2 alkalommal mai nap |