< Böngészés > Főoldal / Deszki Közélet, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Pikóék megsemmisítő vereséget szenvedtek, a fővárosban is tarolt a Fidesz az időközi választásokon

| Mobile | RSS

Pikóék megsemmisítő vereséget szenvedtek, a fővárosban is tarolt a Fidesz az időközi választásokon


Négyből három: meggyőző eredményeket értek el a Fidesz–KDNP jelöltjei a budapesti időközi választáson! Nagy Gergő az V. kerületben, Ripka András a VII. kerületben, Gondos Judit a VIII. kerületben győzte le magabiztosan a baloldal jelöltjét – osztotta meg követőivel az időközi választások kormánypárti sikereit a budapesti Fidesz a közösségi oldalán.

Arról is szóltak, hogy Drabant Fruzsina Újpesten kikapott ugyan, de csupán hat százalék különbséggel.

2019-hez képest húsz százalékot zárult az olló a káposztásmegyeri körzetben a Fidesz és a baloldali összellenzék között! Ez világos üzenet mindenkinek!

– mutattak rá. Hangsúlyozták, hogy a budapestiek szavazatukkal mutatták meg, mit gondolnak a baloldali város- és kerületvezetésről. Ahogy április 3-án is egyértelműen csökkent a baloldal előnye az előző önkormányzati választáshoz képest, úgy látszik, egyre szorosabb a verseny Budapesten.

A választópolgárok a biztonság, tisztaság és az élhető otthon mellett döntöttek, amikor a fideszes jelölteket támogatták, ők pedig mindent meg fognak tenni, hogy munkájukkal rászolgáljanak a választók bizalmára!

– tették hozzá.

Nap mint nap Budapestért és a budapestiekért dolgozni megtiszteltetés – jó lenne, ha erre Karácsony Gergely és baloldali barátai is rájönnének végre!

– sürgette közösségi oldalán a Fidesz fővárosi szervezete.

Megsemmisítő vereséget szenvedtek Pikó Andrásék a józsefvárosi időközin, a mi jelöltünk, Gondos Judit 2/3-ot kapott! Az összes baloldali párt és a polgármester által támogatott DK-s jelölt mindössze a szavazatok alig egyharmadát kapta

– így kommentálta a hírt Kocsis Máté a közösségi oldalán.

Az itt élő emberek ma világosan elmondták a véleményüket az elmúlt 2 és fél év botrány- és kudarcpolitikájáról, a Pikó-féle hazugságokról, a kerület tönkretételéről. Gratulálok Gondos Juditnak, és jó munkát kívánok neki!

– írta Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté.

Egész jól nézünk ki, egyre jobban nézünk ki! Gratulálunk Ripka Andrásnak, hatalmas győzelmet aratott!

– osztotta meg közösségi oldalán a fideszes győzelem hírét Bajkai István.

Forrás/Fotó: Facebook

fecsego.eu/PestiSrácok

Leave a Reply 286 megnézve, 1 alkalommal mai nap |