| Mobile | RSS

Bayer Zsolt szerint anarchista f***ok azok a lengyelek, akik Orbán ellen tüntetnek

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa a lengyel-magyar barátság és az általánosítás elutasítása jegyében mocskolta kollektíven azokat, akik tüntetnek vezetője, Orbán Viktor ellen.

Szerző
P. L.

Publikálva:2022.06.29. 22:05

Bayer Zsolt szerint anarchista f***ok azok a lengyelek, akik Orbán ellen tüntetnek
Forrás:Népszava

Ismét megörvendeztette az istenadta népet magvas gondolataival Bayer Zsolt feketeöves mocskolódó publicista. A szerző egy tegnapi, Orbán Viktor elleni varsói tüntetést kommentált a blogján, amikor is a magyar nagykövetség előtt demonstrálók az ellen tiltakoztak, hogy Magyarország mentességét kapott az oroszok elleni olajembargó alól. Ilyesmi egyébként nem először történt – amint arról lapunk is beszámolt -, június elején már tartottak egy hasonló tüntetést.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa először meglepő szofisztikáltsággal indított: „Amikor ezeket a híreket olvassuk, hajlamosak vagyunk úgy általában csúnyákat gondolni a lengyelekről. Ne tegyük. Népeink ezeréves barátsága megérdemli, hogy felülemelkedjünk ezen” – írta.

Aztán begyújtotta a rakétákat: előbb közölte, miképp a lengyel Donald Tusk sem azonos a lengyelekkel, csak az ottani Gyurcsány (a lengyel ellenzéki vezető lengyelségét idézőjelbe is rakta, mintha ő valójában nem is lenne igazán az),

„úgy ezek a képességtelen, ostoba, hisztérikus, anarchista f***ok, akik mostanában odajárnak a követségünk elé, szintén nem azonosak a lengyelekkel. Ezek csak az ottani Fekete-Győrök”

– fogalmazott a lovagkeresztes publicista.

Hozzátette, „szánni kell őket és megvetni, továbbá leszarni. Ez a helyes hozzáállás”.

A Fidesz verbális verőlegénye azt nem idézte föl bejegyzésében, hogy nem csak a lengyel ellenzékkel van mélyponton az Orbán-kormány miatt Magyarország kapcsolata: hónapok óta téma, hogy a Morawiecki-kormány is élesen szembefordult a fideszes vezetéssel oroszbarát politikája miatt.

Orbán Viktor ezt is elérte, V1 lett a V4-ből

Lengyelországtól vette át 2021. július 1-től a V4 elnökségét Magyarország, a hónap végén pedig Szlovákiának adja…

Kaczyński szerint „nagyon komoly probléma van Magyarországgal”, és nem is fogja ezt félvállról venni

Igaz, a lengyel miniszterelnök-helyettes szerint bár…

fecsego.eu/népszava.hu

Leave a Reply 326 megnézve, 1 alkalommal mai nap |