| Mobile | RSS

Törvényben tiltanák meg a szivárványos zászló kihelyezését a kormány zsebnácijai

Novák Előd úgy tudja, a szivárvány megbotránkoztatja a járókelőket.

Szivárványzászló az ásotthalmi tanácsházán.
Szivárványzászló az ásotthalmi tanácsházán.Fotó: Facebook/Momentum

RÖVIDENMA, 12:29

Miközben a kormány a keresztényüldözéstől a Balkán fejlesztéséig mindenről vartyog már, csak a világrekord-pocsék forintról ne kelljen, a Fidesz fiókpártja is kiveszi a részét a figyelemelterelésből: a Mi Hazánk a szivárványos zászlót látta meg most a legfőbb problémának.

A párt csütörtökön bejelentette, hogy törvényben tiltaná meg szivárványos zászló középületre vagy elé helyezését.

Novák Előd alelnök arról magyarázott, a kezdeményezéssel a Magyarország címerének és zászlajának használatáról szóló törvényt módosítanák, mondván, egyfelől a jelkép kitűzése „a gyerekek számára is látható propaganda”, másrészt garázdaságot valósít meg, mivel megbotránkoztat másokat!

A politikus azt állította: a közvélemény a kirívó szeméremsértésekkel, család- és közösségellenességgel azonosítja a szivárványzászlót jelképeként használó mozgalmat, bár ezt semmivel nem támasztotta alá.

A szivárványzászló középületeink homlokzatán a magyar nemzeti lobogó mellett, azzal azonos méretben, mintegy egyenrangúként történő elhelyezése sértő és lealacsonyító módon meggyalázza Magyarország zászlaját, az elvileg kiemelt büntetőjogi védelmet élvező nemzeti jelképünket – magyarázta Novák.

fecsego.eu//

Leave a Reply 264 megnézve, 1 alkalommal mai nap |