| Mobile | RSS

KÜLÖNLEGES JELENTÉS: Lőrinc Mészáros legutóbbi befektetése a kormányzatot és a nagy bankokat is megrémítette

Magyar állampolgárok több millió forintot gereblyéztek össze ezen “vagyonosodási kiskapu” használatával – de vajon törvényes módon-e?

Lőrinc Mészáros megjelent egy új titkos befektetéssel, ami több száz magyar állampolgárt tesz nagyon gazdaggá

A 100 leggazdagabb magyar legfrissebb kiadványa szerint Lőrinc Mészáros lett az ország leggazdagabb embere csaknem 500 milliárd forint vagyonnal.

Magyar politikus és üzletember Lőrinc Mészáros merész és egyenes emberként vált híressé, aki nem fél megosztani másokkal, hogyan keresi a pénzét.

Múlt héten a Hír TV Bayer showjában tûnt fel, ahol bemutatott egy új “vagyonosodási kiskaput”, ami szerinte 3-4 hónap alatt bárkibõl milliomost hozhat létre. A 57 éves minden magyar lakost biztat, ezen remek lehetõség kipróbálására, mielõtt azt a bankok örökké lekapcsolnák. Kiemelte, hogy most a családok beruházására helyezik a hangsúlyt.

És valóban, percekkel az interjú vége után a Nemzeti Bank telefonált, hogy megállítsa Mészáros interjújának a sugárzását – de akkor már túl késõ volt.

Ez történt pontosan:

A Bayer show mûsorvezetõje, Bayer Zsolt meghívta Lőrinc a mûsorba, hogy tippeket adjon a vagyonosodásával kapcsolatban, amikor is a üzletember kijelentésével felkavarta az állóvizet:

“Az új lehetõségek gyors, gondolkodás nélkül történõ kihasználása tett sikeressé. Jelenleg az elsõ számú kedvencem egy új kriptovalutával történõ valutakereskedelmi program, a Bitcoin Era. Ez a lehetõ legjobb lehetõség, amit életemben láttam és amivel gyorsan egy kisebb vagyonra lehet szert tenni. Mindenkit biztatok a kipróbálására, mielõtt a bankok lekapcsolnák.”

Bayer Zsolt nem jutott szóhoz, mikor Lőrinc elõvette a telefonját és megmutatta a nézõknek, mennyi pénzt keres ezzel az új pénzcsináló programmal, melyrõl jelenleg Magyarországon mindenki pusmog.

Tranzakciók 202123 augusztusKamatláb+25.493.30 Ft489.796.13 FtBetét innen Bitcoin Era16 augusztus09 augusztus02 augusztus26 július19 júliusKamatláb+19.583.39 Ft440.809.49 FtBetét innen Bitcoin EraKamatláb+10.394.43 Ft421.226.10 FtBetét innen Bitcoin EraKamatláb+17.393.33 Ft410.831.67 FtBetét innen Bitcoin Era+11.394.22 FtBetét innen Bitcoin EraÁtruházás+23.493.34 Ft464.302.83 FtBetét innen Bitcoin EraINDÍTÁS MOST

A szakasz véget ért, mielõtt Lőrinc félbeszakíthatta volna, így exkluzív interjút kaptunk magával a férfival és többet megtudhattunk errõl az ellentmondásos lehetõségrõl.

EXKLUZÍV INTERJÚ A KÖVETKEZÕVEL: LŐRINC MÉSZÁROS

“Lehet, hogy hallottál már errõl az új kriptovaluta-befektetési felületrõl a következõ névvel: Bitcoin Era amivel átlagos emberek Magyarországon, Ázsiában és Észak Amerikában egy éjszaka alatt vagyonosak lehetnek. Te is szkeptikus lehetsz, hisz túl jól hangzik, hogy igaz legyen.

Lőrinc folytatja:

“Ezt megértem, mert én is ugyanezt gondoltam, mikor egy megbízható barátom mesélt róla. De amint a saját szemeimmel láttam, mennyi pénzt keres, nekem is ki kellett próbálnom.

Örülök, hogy kipróbáltam, mert ezzel kerestem a legegyszerûbben a legtöbb pénzt. Ez naponta automata üzemmódban több tízezer forintot jelent. Ez szó szerint a lehetõ leggyorsabb mód, amivel jelenleg rengeteg pénzt kereshetsz. De nem tart már sokáig, ha egyre több és több ember szerez róla tudomást, vagy ha a bankok örökre lekapcsolják.”

MI IS PONTOSAN A BITCOIN ERA ÉS HOGYAN MÛKÖDIK?

Az ötlet a Bitcoin Era mögött nagyon egyszerû: Lehetõvé tenni az átlagembernek, hogy pénzre váltsa a kriptovaluta-robbanást, ami – bármit is gondoljanak mások – a 21. század mai napig legjövedelmezõbb befektetése.

Habár a Bitcoin ára már nem éri el a valaha volt legmagasabb, 20.000$-os bitcoinonkénti árat, a kereskedõk még mindig nagyot kaszálhatnak. Miért? Mert a Bitcoinon kívül tízezer további kriptovaluta létezik, melynek kereskedésével naponta hatalmas hasznot lehet elérni.

A kriptovalutákba beletartozik a Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, melyek a mai napig 10.000%-os vagy magasabb megtérülést kínálnak a magyar átlagembereknek.

Bitcoin Era segítségével az összes kriptovalutából hasznot húzhatsz nem túl jól menõ piacokon is. Mesterséges intelligencia (AI) használatával automatikusan kezeli számodra a vételi és eladási pozíciókat, amivel szakadatlanul, akár álmodban is, pénz kereshetsz.

Bitcoin Era programot a valaha volt legnagyobb techzsenik támogatják. Richard Branson, Elon Musk és Bill Gates , csak hogy párat megnevezzünk.

Bill Gates és Richard Branson beszélgetnek a Bitcoin Era 2021-as CES-en.

fecsego.euindex

Leave a Reply 104 megnézve, 1 alkalommal mai nap |