| Mobile | RSS

A kormánymédia az RTL Híradó megakadását cikizi, de hol voltak akkor, amikor Marsi Anikó nyelve akadt meg a Tényekben?

július 14, 2022 Jabronka Richárd Hírek 0

Tegnap este hat órakor, a megszokott időben elindult, de pár másodperc után félbeszakadt az RTL Híradója. A Blikk a tévécsatornától később azt a tájékoztatást kapta, hogy technikai probléma merült fel.

A kormánypárti zászlóshajó összeomlásról ír

“El sem indult az RTL Klub híradója szerdán, csak 6 percnyi késés után. A magát újságírónak nevező és ezzel az internetezőknek sok vidám percet szerző Szellő István úgy oldotta meg az összeomlás bejelentését, hogy egyetlen egy szót sem szólt róla. Feltehetően nem tudták olyan gyorsan megírni neki a szöveget a súgógépre” – írja az esetről az Origo.

Akkor hol voltak, amikor Marsi Anikó omlott össze a Tényekben?

Az RTL Híradó technikai hiba miatti csúszásánál sokkal viccesebb jelenetek is előfordultak a nagy rivális TV2 Tények című “hírműsorában”. Az valahogy nem ütötte át az ingerküszöböt a kormánypárti sajtóban, hogy néhanapján összeakad a nyelve Marsi Anikó fideszes bemondónőnek. Pedig akad anyag a jó cikkekhez:

2017 decemberében arról szóltak a hírek, hogy “valami nem stimmel Marsi Anikóval.” Ekkor Fürst-Borsos Ádám, a TV2 akkori kommunikációs menedzsere a Comment blog kérdésére azt válaszolta, hogy a műsorvezető beteg volt az adás alatt.

Volt olyan is, hogy húsz percig Szebeninek kellett mondani a híreket, miután Marsi Anikó hangja akadozni kezdett 2019. áprilisában. Akkor a fideszes híradó műsorvezetője eleinte csak a hangsúlyozással bajlódott, a végére viszont már egyes szavak kimondása is gondot okozott a számára.

fecsego.eu/ellenszél.

Leave a Reply 127 megnézve, 1 alkalommal mai nap |