| Mobile | RSS

Megérkezett a kormányzati rezsinövelés, vége a rezsicsökkentésnek

Gyurcsány Ferenc <info@dkp.hu> küldőtől 2022-07-14 13:38

A személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. EngedélyezveAmennyiben a hírlevelünk nem jelenne meg jól levelezőjében, kérjük kattintson ide!

A Demokratikus Koalíció Hírlevele

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány FerencA Demokratikus Koalíció elnökeKedves Barátom!

Nem mindennapi időket élünk, az Orbán-kormány még a legpesszimistább várakozásoknál is brutálisabb megszorítócsomagot hajt végre. Tegnap a legfontosabb ügyüket, a rezsicsökkentést adták fel, emiatt pedig tízezrekkel fizethetünk majd többet a rezsiért. A rezsinövelés mindannyiunkat érintő, húsbavágó megszorítás, de van egy fontos üzenete is számunkra.

Ha egy politikai közösség feladja a legfontosabb ügyét, akkor megbukik. Ez a kormány tegnap megbukott. Az évek óta hazugságokra épülő Orbán-rendszer pilléreit ma az igazság ropogtatja. Ahogy hazugság volt a rezsicsökkentés, hazugság, hogy mindig menekültek támadnak meg bennünket, úgy az is hazugság, hogy mi, tisztességes hazafiak, magyar, európai polgárok jelentjük a veszélyt Magyarországra. Ellenkezőleg, Orbán Viktor jelenti a veszélyt a hazánkra.

Nekünk most az a dolgunk, hogy felkészüljünk. Készülnünk kell, mert közeleg az igazság pillanata, amit semmilyen plakát sem tud elfedni. Készülnünk kell, mert a Fidesszel ellentétben mi nem adjuk fel a mi legfontosabb ügyünket: a szabad, demokratikus, európai Magyarországot. Tesszük a dolgunk.

Barátsággal,Gyurcsány Ferenc
Leave a Reply 99 megnézve, 1 alkalommal mai nap |