| Mobile | RSS

Németh Szilárd: Visszaáll a teljes rezsicsökkentés, ha vége a háborúnak

SZERZŐ: HÍRSZERKESZTŐ 2022. JÚLIUS 14. CSÜTÖRTÖK2022. JÚLIUS 14. CSÜTÖRTÖK

Energia-veszélyhelyzetet hirdetett kormány. Augusztustól az átlagfogyasztáson felül mindenkinek a piaci árat kell fizetnie a gázért és az áramért. A HírTV stúdiójában Németh Szilárd rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos közölte: kompenzációban is gondolkodnak.

“Ha eljön a béke, akkor visszaáll a régi rend, visszaállhat a régi rend, azért pedig nagyon sokat kell még tennünk. Nekem ez a határozott meggyőződésem. Én egyben viszont biztos vagyok, hogy az árak egy pillanat alatt nem fognak visszaesni, de akkor már van lehetőségünk arra, hogy a béke tekintetében gondolkozzunk” 

– mondta el a HírTV stúdiójában Németh Szilárd.

A kormánybiztos arról is beszélt, hogy dolgoznak valamiféle kompenzáción.

“A Fidesz az mindig is a rezsicsökkentés pártján állt, és a rezsicsökkentéssel eddig is, és ezentúl is meg fogjuk védeni a családokat. Van olyan háztartás is, ahol csak villanyt használnak és gázt nem. Sok mindenben gondolkodunk. (…) 

GYAKORLATILAG EGÉSZ ÉJSZAKA ÖMLÖTTEK AZ E-MAILEK ÉS A FACEBOOK HOZZÁSZÓLÁSOK, ÉS EZEKET A PROBLÉMÁKAT MIND-MIND ASZTALRA HOZZUK, ÉS EZZEL NAGYON KOMOLYAN FOGLALKOZUNK, MINDENKIN SEGÍTENI SZERETNÉNK

– tette hozzá. 

Gerhardt Máté műsorvezető kérdésére, hogy elképzelhető-e bármilyen enyhítés vagy kompenzáció, Németh Szilárd elmondta, ő maga dolgozik ezen és azokkal dolgozik, akik egyébként összefogják ezeket a társadalmi csoportokat.

A teljes beszélgetés:

fecsego.eu//

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |