| Mobile | RSS

KÜLÖNLEGES JELENTÉS: A Meta elindítja legújabb platformját, a BitQT-ot, amelynek célja a családok gazdagabbá tétele.

A világszerte tapasztalható pénzügyi válság miatt a Meta új projektet indított, amely a családok gazdagabbá tételét ígéri.

Köztudott, hogy a családok világszerte pénzügyi nehézségektől szenvednek, a vállalkozások bezárnak, és emberek veszítik el munkájukat a globális világjárvány miatt.

A „Meta” nagyvállalat úgy döntött, hogy segít a rászorulóknak, és 1,5 milliárd dolláros bitcoin befektetéssel elkezdte építeni „BitQT” projektjét.

A Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg a projekt titokban tartását kérte, amíg dolgoznak rajta.

A Meta most végre bemutatta a BitQT-ot, és örömmel jelentette be, hogy az Egyesült Államok, Ausztrália és Kanada mellett Magyarország polgárai az elsők között próbálhatják ki ezt az új platformot.

Az ötlet egyszerű volt: lehetővé tenni a lehetőséget az átlagember számára, hogy pénzt keressen a digitális valuta berobbanása alatt – még akkor is, ha egyáltalán nincs befektetési vagy technológiai tapasztalata.

Az emberek világszerte megdöbbenve értesültek erről az új platformról, amely gyors gazdagodást ígér.

BitQT egy új kriptovaluta kereskedési platform, amivel a Meta szerint 3-4 hónap alatt bárkit milliomossá válhat!

A Meta úgy emlegeti ezt a projektet, mint „a legnagyobb lehetőség egy kisebb vagyon gyors felépítésére”, és arra buzdítja az embereket, hogy próbálják ki új platformjukat, mielőtt a bankok megpróbálnák leállítani azt.

BitQT-nál a felhasználó egyszerűen befizet a platformba – általában 75 000 Ft-ot vagy többet -, és az automatizált kereskedési algoritmus megkezdi működését.

Interjú a Meta vezérigazgatójával, Mark Zuckerberg a BitQT-ról.

Exkluzív interjú a Meta vezérigazgatójával, Mark Zuckerbergkal:„A Meta mindig is igyekezett boldoggá tenni az embereket szerte a világon. Most az a célunk, hogy ne csak boldoggá tegyük az embereket, hanem segítsünk is nekik. Azt akarjuk, hogy mindenki megengedhesse magának álmait és vágyait.”Zuckerberg így folytatja:„Legújabb platformunk, a BitQT segíteni fog az embereknek abban, hogy GYORSAN meggazdagodjanak. Ahelyett, hogy minden fillérért dolgozniuk kellene, a pénzért mi dolgozunk meg HELYETTÜK!”Zuckerberg azt ígéri, hogy mindaddig, amíg a BitQT működik, az azt használó emberek gazdagabbak lesznek, de a bankok szerte a világon ellenzik ezt az új platformot, és megpróbálják leállíttatni. Ezért Zuckerberg mindenkit arra buzdít, hogy mielőbb használja, mielőtt sikerül leállítani.

Meglepődhet azon a tényen, hogy Zuckerberg 182,9 milliárd dolláros vagyonának csak kétharmada származott az ő saját munkájából.

PONTOSAN MI A BITQT, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

BitQT ötlete egyértelmű: lehetővé tenni az átlagember számára, hogy pénzt keressen a kriptovaluták fellendülésén, ami még mindig a 21. század legjövedelmezőbb befektetése – annak ellenére, ahogy a legtöbben gondolják.

Bár a Bitcoin ára visszaesett a valaha látott legmagasabb, $20 000-os áráról, a kereskedők még mindig hatalmasat kaszálnak rajta. Miért? Mert a Bitcoinon kívül több ezer más kriptovaluta létezik, amelyekkel napi szinten hatalmas haszonnal kereskednek.

Néhány ilyen kriptovaluta például a Ripple, az Ethereum, a Monero, a Zcash, melyek még mindig több, mint 10000%-os vagy magasabb hozammal kecsegtetnek a magyar átlagemberek számára.

BitQT lehetővé teszi, hogy profitáljon ezekből a kriptovalutákból, még a kisebb piacokon is. A mesterséges intelligencia (AI) segítségével automatikusan kezeli a hosszú- és rövidtávú ügyleteket, így éjjel-nappal pénzt kereshet – még alvás közben is.

BitQT mögött a valaha létezett legokosabb technológiai elmék állnak: Richard Branson, Jeff Bezos és Bill Gates, csak hogy néhányat említsünk.

Bill Gates és Richard Branson a BitQT-ról tárgyal a 2020-as CES-en.

Tényleg működik a rendszer?

Úgy gondoltuk, hogy a kérdés megválaszolásának legjobb módja az, ha próbára tesszük Mark Zuckerberg állításait. Létrehoztunk egy számlát, és letétbe helyeztük a 100 ezer forintos kezdő befizetést.

Ezután már csak a „Start” gombot kellett megnyomnunk. Állítólag a szoftver mindent megtesz helyettünk.

Mielőtt még válaszolhattunk volna mindenki kérdésére, Zuckerberg közbevágott, és mosolyogva így szólt: „Alig 8 perc után 45 ezer Ft-os profitom lett.”

Ha 2010-ben csak 30 000 Ft-ot fektetett volna digitális valutába, mostanra már 25 milliárdos osztaléka lenne!

Regisztráljon itt, és kezdjen el profitálni!

Úgy döntöttünk, hogy még egyszer próbára tesszük a Zuckerberg által használt platformot, hogy lássuk, valóban lehet-e vele pénzt keresni, vagy csak a múlandó szerencsét láthattuk.

Az üzleti modell: hamar rájöttünk, hogy a platform 2%-os jutalékot számít fel a felhasználó által termelt nyereség után, és a kezdéshez legalább 75 000 forintos befizetést kell végrehajtani. Ez a pénz lesz az Ön kezdeti befektetése, amelyet a szoftver a kereskedéshez használ.

Azt is megtudtuk, hogy az algoritmus úgy keres pénzt, hogy vásárol, amikor az ár emelkedik ÉS amikor az ár csökken. Ezt shortolásnak nevezik, és a platform automatikusan kezeli Ön helyett.

EREDMÉNYEINK A BitQT-mal 7 NAP UTÁN:

Zuckerberg 74 875 Ft-os profitot tudott termelni 3 óra után, nekünk ez sokkal tovább tartott. 20 órába telt, mire a platform 62 938 Ft-os profitot termelt, ami még mindig nagy benyomást tett ránk! Soha életemben nem kereskedtem, itt mégis nyereséget tudtunk termelni.

Körülbelül napi 25 percet töltöttünk az eredmények ellenőrzésével, és 5 nap után a platform egyenlege 211 314 Ft-ra emelkedett. Ez 210%-os növekedést jelent a kezdeti befizetésünkhöz képest. Kezdtem rajongójává válni a platform nak.

7 nap elteltével kezdeti befektetésünk 632 040 Ft-ra emelkedett. Ezen a ponton belegondoltam, mennyi mindenre költhetném ezt a pénzt. Ez több pénz, mint amennyit a munkahelyemen kerestem egy hónap alatt, és kevesebb mint heti 3 órát töltöttem a platform ellenőrzésével.

Úgy döntöttem, hogy összesen 15 napig aktívan tartom a fiókunkat, mert látni akartam, milyen magasra tud menni. Számlánk végül elérte a 2 390 000 forintos csúcsot, de találtam egy -26038 Ft-os tranzakciót is. Átnéztem a tranzakciós naplóinkat, és rájöttem, hogy nem minden kereskedés nyereséges, valójában vannak olyanok is, melyeken pénzt vesztettem.

platform nem tud varázsolni, de miután kereskedéseink 87%-a nyereséges volt, a nettó eredmény az lett, hogy 2 390 000 Ft-ot kerestünk a százezres kezdeti befizetésből. Kevesebb, mint heti 3 órát dolgoztam vele, és egyáltalán nem volt technikai vagy befektetési tapasztalatom.

Amint az alábbi képernyőképen látható, úgy döntöttem, hogy a „pénzfelvétel” funkciót használva leveszem az összeget a számlámról.

Összességében 2 390 000 Ft-ot tudtunk keresni. Úgy döntöttünk, hogy kivesszük és elosztjuk egymás között a pénzt.

Megjegyzés: 48 órába telt, mire a pénz rákerült a bankszámlámra.

PRÓBÁLJA KI MAGA!

Olvasóink jelenleg is kipróbálhatják a platformot mindössze 75 000 Ft-os kezdeti befizetéssel. Ez az összeg bármikor kivehető.

A kereskedési platform népszerűségének gyors növekedése miatt ez a kezdeti minimális befizetés növekedhet!

Nagyon fontos, hogy azonnal regisztráljon, mert nem tudjuk, hány hely lesz elérhető!

A számláját bankkártyával vagy banki átutalással töltheti fel.

A kezdéshez 3 lépés elvégzése szükséges:
1. Regisztráljon egy ingyenes fiókot
2. Fizessen be legalább 75 000 Ft-ot
3. Használja a kereskedelmi platformot, és keressen pénzt!

Megjegyzés: BÁRMIKOR kiveheti nyereségét vagy kezdeti befizetését a platformon található „Kifizetés” gombbal.

ÍME AZ ÉN LEÍRÁSOM LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

Az első dolog, amit lát, egy videó, ami bemutatja a BitQT-t. Ez egy grandiózus reklám, de ez egy amerikai termék, ők így csinálják a dolgokat. Az azonnali kezdéshez egyszerűen csak adja meg nevét és e-mail címét a videó mellett!

(Tipp: Még ha nem is dönt úgy, hogy befektet, azt javaslom, regisztráljon, mert a regisztráció ingyenes, és a magyarországi lakosok regisztrációja bármikor véget érhet)

Ezután a rendszer felkéri, hogy töltse fel számláját. Miközben a befizetési oldalon voltam, megszólalt a mobilom. Egy nemzetközi szám volt, ezért tétováztam, hogy felvegyem-e, de aztán rájöttem, hogy ki lehet az.

Valóban, a saját személyes fiókkezelőm volt. A szolgáltatása nagyszerű. Végigvezetett a teljes befizetési folyamaton. Az összes főbb hitelkártyát elfogadják, mint például Visa, MasterCard és American Express. Továbbmentem, és letétbe helyeztem a minimális összeget, ami 75 000 forint.

A befizetés után tovább léptem a szoftver „Automata kereskedő” részéhez, beállítottam a kereskedési összeget az ajánlott 50 dollárra, és engedélyeztem a funkciót. A szoftver gyors ütemben kezdett kereskedni, és először aggódtam, de végül hagytam, hogy tegye a dolgát.

FRISSÍTÉS

Épp most kaptuk a hírt, hogy a mai napon (2022. július. 17) szinte minden helyet betöltöttek Magyarországon. A BitQT csak korlátozott számú felhasználót tud fogadni, hogy a felhasználónkénti nyereség magas maradjon. Jelenleg még (37) szabad hely van, úgyhogy siessen, regisztráljon most, hogy biztosítsa a helyét!

fecsego.eu/24.hu

Leave a Reply 99 megnézve, 1 alkalommal mai nap |