| Mobile | RSS

Hajrá Viktor, csak keményen


Nincsen nap, hogy valamelyik német sajtóorgánum ne emlékezne meg Magyarországról. „A jogállamiság hiánya, nincsen sajtószabadság, Orbán diktaturája…” Ezek még a legudvariasabb szalagcímek. Az elmúlt napokban is a gyermekvédelmi törvényt kritizálták, és egyenesen homofób törvénynek titulálták, vagy az LMBTQ betiltásáról írtak. Más kérdés, hogy az olvasók ezt hogyan látják.

Georg Spöttle írása

Érdekes módon az olvasók véleménye egyáltalán nem cseng össze a német liberális média (már nincs is más) agymosó írásaival. Érdemes elolvasni a kommenteket, amelyeket az átlag német emberek posztolnak a hazánkat gyalázó cikkek alá.

Az Európai Bizottság megint ránk szállt a gyermekvédelmi törvény miatt és feljelentenek minket az Európai Bíróságon. Egyszerűen az bántja őket, hogy az iskolákban nem érzékenyíthetnek a Soros-szervezetek, az ovikban nem mondhatnak mesét transzvesztiták és a kormány úgy döntött, hogy a gyermekek szexuális nevelése a szülők feladata. Persze a sajtó ezt már úgy hozta le, hogy nálunk kirekesztik a melegeket, sőt minden emberi jogot megtagadnak az LMBTQ-közösségtől, ezzel pedig uniós normákat sértenek. Némely orgánum szerint egyenesen üldözik is őket. Sajnos sokan elhiszik a fősodratú média hazugságait, ám aki ismeri Magyarországot, vagy vannak itt kapcsolatai, az ismeri a valóságot. A cikkek alatti kommentárok pedig magukért beszélnek:

„Nem minden ember szeretne elmélyülni az LMBTQ világában, legyen felnőtt vagy gyermek. Éppen ezért akarnak az iskolákban érzékenyíteni, mivel az a szülök számára egy vakfolt. Itt megsérthetik, majd lebonthatják a kicsik szégyenérzetét és megfertőzhetik őket.”

„Mi történne, ha Magyarország kilépne az EU-ból és Oroszországhoz csatlakozna?”

„Ursula von der Leyen az egész bizottságával egy balos méreg, amely dekadenciával és rombolással fertőzi meg korunkat.”

„Tisztelet Orbán Viktor miniszterelnöknek. Ő az egyetlen, aki védi a népét a brüsszeli diktatúrától.”

„Magyaroszág is önkéntesen besétált az EU börtönébe, és már nem szabad és nem szuverén. Neki is finoman adagolják hol a korbácsot, hol a mézeskalácsot.”

„Hajrá Viktor, csak keményen!”

„Az EU megmutatta az igazi arcát, egy sátáni grimaszt.”

„Orbán jól csinálja, egy igaz ember hangja a dekadens bűnözők között.”

„El tudom képzelni, hogy Magyarország kilép az EU-ból, ha ez az egész eszkalálódik.”

„Milyen emberi jog az, ahol a gyermekeknek az óvódában és az iskolában szexuális tartalmakkal kell konfrontálódnia? Ezek lennének a híres nyugati értékek?”

„Brüsszel feljelenti Orbánt? Nincs új a nap alatt.”

„Örülök, hogy Ukrajnát felveszik az EU-ba, ezt az európai mintaállamot. Passzol a diverz és perverz többi tagállamhoz.”

„Hogy mi a demokrácia? Azt majd a német baloldal eldönti.”

Még sorolhatnám, hiszen van néhány ezer, ám már vannak portálok, ahol nem lehet kommentelni. Túl sokan nem értettek egyet a cikekkel, így kissé vissza kellett fogni a szólásszabadságot. A baj csak az, hogy a német ballib sajtó már nem híreket és tényeket közöl, hanem politikát gyárt. Már napokkal előre megírja, hogy egy politikus egy rendezvényen vagy gyűlésen mit fog mondani, és jaj annak, aki szembe mer menni a baloldali zsurnalizmussal. A karaktergyilkos gépezet azannal beindul. Jönnek az antiszemita, rasszista, kirekesztő jelzők, mivel ezeket nem is kell bizonyítani; annyira gyilkosak, hogy bárkinek villámgyorsan tönkre vágják az egzisztenciáját. Így elég azt megírni, hogy a Fidesz kirekeszti az LMBTQ-embereket és hogy nincs jogállamiság – megfoghatatlan vádak de hatásosak. Persze az „Oroszország agresszor és szankciók kellenek” szalagcímek is hatottak. Majd télen a jéghideg szerkesztőségben, szederkés ujjakkal írhatnak érdekes cikkeket morálról, demokráciáról vagy „szexuálpolitikáról”.

Vezető kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

fecsego.eu/PestiSrácok

Leave a Reply 97 megnézve, 1 alkalommal mai nap |