| Mobile | RSS

Újabb nagy bejelentés a tüntetések szervezőitől: vidékre is kiterjesztik a tiltakozást

július 17, 2022 Jabronka Richárd Hírek 0

Kép forrása: MTI

Az ételfutárok, akik a héten több katatörvény- és kormányellenes tüntetést is biciklikkel vezettek arról nyilatkoztak, hogy az eddigi tüntetéseket csak bemelegítésnek tekintik. Jövő hét hétfőtől ellenállást szerveznek. A hét első napján reggel hétkor a Margit hídnál kezdődik a város forgalmának és intézményeinek a megbénítása.

Megunták a kata-módosítása és a rezsicsökkentés átalakítása ellen tiltakozó futárok az eddigi tüntetéseket, és szerintük ideje komolyan venni a dolgokat

– írják a hétfőre a Facebookon meghirdetett eseményükről a szervezők. Kiemelték:

Elég volt az utcabálból, fesztiválból, elég volt az influenszer politikusokból! Itt az idő, hogy a nép végre a kezébe vegye a sorsát és akkor és ott tüntessen, amikor és ahol igazán fáj Orbánnak és a kormánynak!”

Mint írják, az este kezdődő és éjszakába nyúló tüntetésekkel nem bénul meg semmilyen intézmény, ezért tüntetésüket hétfő reggel a kora reggeli órákban fogják kezdeni a Margit híd pesti hídfőjénél, s azt kérik, hogy mások is menjenek oda 7 órára. Szerintük ugyanis, ami ami a hatalom elleni tiltakozásokon történt „az csak a bemelegítés volt, most kezdődik az igazi ellenállás”. 

Vidékre is kiterjesztik a tüntetéseket

A holnap reggeli budapesti tüntetés szervezői osztották meg, hogy a következő vidéki helyszínekre is kiterjesztik a tiltakozást:

Nem csak itt Budapesten hanem több városban is szervezés alatt vannak tüntetések! Éled az Ország Népe!

– írják a Facebookon.

Győrben 19-én estére hirdették meg a tiltakozást: https://fb.me/e/2vq8YjEtn

Szegeden holnap este hatkor lesz tüntetés: https://fb.me/e/1FEiMPsfh

Ajkán pedig szerdán demonstrálnak: https://fb.me/e/1i3mtyg1L

fecsego.eu/ellenszél

Leave a Reply 67 megnézve, 1 alkalommal mai nap |