| Mobile | RSS

A kulisszák mögött

Varga Máté <posta@ahang.hu> küldőtől 2022-07-24 11:47 személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. Engedélyezve

Kedves Oláh lászló István!

Szeretnénk elmesélni, hogy:

Az elmúlt fél év ismét tele volt küzdelemmel, de szerencsére győzelemmel is: sztrájkoló pedagógusok és tüntető diákok, megóvott természeti erőforrások – ezek csak címszavak az elmúlt időszakunkból, de részletesen is bemutatjuk neked legújabb beszámolónkban, amit a levelünk végén találsz. [1]

Hogy mit csinálunk most? Rögtön a választások másnapján elkezdtük értékelni a történteket és megtervezni a jövőt. Megkérdeztük a tagságunkat, felméréseket készítettünk önkénteseinkkel, beszéltünk barátainkkal, támogatóinkkal és nemzetközi partnereinkkel, számos belsős tervező alkalmat tartottunk. Természetesen sok kampányon dolgozunk, de a belső építkezéssel és a hosszabb távú terveinkkel is komolyan foglalkozunk.

Mi látszik, mi lesz az irány? Minden beszélgetésünk egy felé mutat, ami egyben azt is jelenti, hogy minden eddiginél magasabb fokozatba kapcsolunk. Baj van a politikával, baj van a képviseletünkkel, pedig nap mint nap új ügyek és problémák kerülnek felszínre. Mi viszont sokan vagyunk, és sokan tenni is akarunk, ezért nagyszabású építkezésbe kezdünk: országszerte olyan kampánycsoportokat segítünk életre, akik minden korábbinál erősebben, hatékonyabban állnak ki az egészségügyért, az oktatásért, a környezetünkért, a méltó megélhetésért és egy igazságosabb Magyarországért.

Szállj be, támogasd országos építkezésünket!

Én is tenni akarok, támogatlak titeket!

A szervezőmunkát már nyáron megkezdjük, koordinátorainkkal és partnereinkkel folytatjuk a tervezést, képzéseket tartunk, új digitális eszközöket fejlesztünk, és olyan aktív embereket keresünk országszerte, akik hajlandók az aHang zászlaja alatt velünk együtt küzdeni, helyi és országos ügyekben egyaránt.

Azonban ezt a munkát csak akkor tudjuk elvégezni, ha kiszámítható a működésünk, ha anyagilag is biztonságban vagyunk. Ahhoz, hogy ezt a folyamatot sikeresen megtudjuk alapozni, minimum 2 millió forintra, a fenntartáshoz pedig 500 új állandó támogatóra van szükségünk – légy te az egyik! 

Számíthattok rám!

Meggyőződésem, hogy az aHang súlya és ereje csak növekedni fog az elkövetkező években, ahogy a felelősségünk is. Tarts velünk!

Üdvözlettel: 

Varga Máté ügyvezető igazgató és az aHang teljes csapata

[1] Az év első feléről bővebben is beszámolunk neked, betekinthetsz a kulisszák mögé, velünk örülhetsz közös sikereinknek:

Leave a Reply 98 megnézve, 1 alkalommal mai nap |