< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Sport / Blog article: Röplabda-NB I Férfi röplabda Extraliga – Dávid Zoltán marad az újonc MÁV Előre vezetőedzője

| Mobile | RSS

Röplabda-NB I Férfi röplabda Extraliga – Dávid Zoltán marad az újonc MÁV Előre vezetőedzője



    Székesfehérvár, 2022. július 25., hétfő (MTI) – Az Extraligában is Dávid Zoltán irányítja az újonc MÁV Előre SC-Foxconn férfi röplabdacsapatát.

    A székesfehérvári klub honlapjának a tréner hétfőn elmondta, együttesével a legjobbak között is szeretné folytatni azt a munkát, melyet az NB I-ben elkezdett.
    “Sokáig tartott, mire tudatosult a játékosokban, hogy mit is szeretnék, hisz ők más szemléletben éltek eddig és máshogy látták ezt a sportot, mint én. Hitre, alázatra, küzdeni tudásra és nyerni akarásra van szükség mindenkitől” – fogalmazott a szakember, aki korábban a Kecskeméttel háromszor jutott döntőbe a Magyar Kupában, amelyet egyszer meg is nyert.
    A korábbi válogatott játékos kiemelte, bár az első szezonban a bennmaradás lesz a céljuk, biztos abban, hogy fel tudják venni az Extraliga tempóját, ahol szeretnének dinamikus, gyors röplabdát játszani.
    “Fizikálisan nem vagyunk kevesebbek, mint a többi csapat. Ami ellenünk szól, az a tapasztalatlanság. Idő kell ahhoz, hogy megszerezzük a megfelelő rutint. Évekbe fog telni, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne addig is eredményt elérni” – tette hozzá a 41 éves szakember, akinek együttesében a fiatal magyar játékosok mellett lesznek idegenlégiósok is.
    A MÁV Előre – amelynek a női csapata is kivívta a feljutást – a Dunaújváros helyét veszi át a nyolccsapatos Extraligában.


fecsego.eu/MTI

Leave a Reply 524 megnézve, 2 alkalommal mai nap |