| Mobile | RSS

Fontos határidőre figyelmeztet az MVM: erről minden gázfogyasztónak tudnia kell

LIFE.HU2022.07.28. 17:15

A mostani az utolsó hónap, amikor még a teljes áram- és gázfogyasztást rezsicsökkentett áron veheti igénybe. Ennek okán különleges, nem a megszokott rend szerinti diktálásra van lehetőség mindenkinek a napokban, akkor is, ha nem most kellene megadnia az óraállásait a szolgáltatónak.Megosztás FacebookonTovábbi lehetőségek

 Az MVM ügyfélszolgálati oldalán az alábbi üzenetet lehet olvasni:

“A 2022. augusztus 1-jei árváltozás miatt rendkívüli diktálási lehetőséget biztosítunk 2022. július 26-a és augusztus 5-e között. Azon ügyfelek is megadhatják a mérőállásukat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy egyébként nem diktálnak, hanem az energiaszolgáltató állapítja meg a számlákban elszámolt havi részmennyiséget.”

Felhívták ugyanakkor a figyelmet arra, hogy a szolgáltató ellenőrizni fogja a fogyasztásokat, és akiknél kiugró lenne a július havi fogyasztás, azokat ellenőrizni fogják.

Figyelmeztet a szolgáltató: ellenőrizni fogják a júliusi fogyasztásokatFORRÁS: —

“Kérjük, ügyeljen rá, hogy tényleges mérőállását pontosan diktálja be. Az eddigi fogyasztásától jelentősen eltérő mérőállást a számlázás során felülvizsgálhatjuk, és módosíthatjuk a hálózati elosztó leolvasása alapján.”

Vagyis ha ellenőrzésre kerül a sor, egyszerűen felül fogják írni a számlát, ha nem a valós fogyasztást diktálta be valaki

fecsego.eu/LIfe

Leave a Reply 137 megnézve, 1 alkalommal mai nap |