| Mobile | RSS

Magyarország a világ pöcegödre, hogy megtűri ezt a mocskot

KÖZÉLETFrissítve: 2022 júl 29.

Megosztás

Orbán elmélete borzalmas, barbár, népirtó ideológia, amely azon a ponton kezd véresen komoly lenni, amikor azt mondja: faji alapon kell megkülönböztetni az embereket, nem állampolgárság alapján. Ez azt jelenti, hogy genetikai, faji alapon meg kell fosztani állampolgári jogaitól más bőr színű embereket. Egyelőre csak arról beszélt, akik a határon túlon vannak. De mi van azokkal a magyar állampolgárságú fekete, sárga, kínai, afrikai, izraeli, indiai, cigány stb. magyarokkal, akik a határon belül vannak? Az ő állampolgári jogaik megmaradnak? Velük lehet “keveredni”?

Várjuk a “bevándorlásinak” vagy “migrációsnak” nevezett fajvédelmi törvényeket, amelyekben a fajtisztaságra vonatkozó rendelkezéseket elrejtik egy Kocsis Máté vagy Semjén által beterjesztett törvényben, amely szabályozza majd, hogy milyen engedéllyel tartózkodhat nem tiszta fajú magyar Magyarországon, milyen jogok nem illetik meg a nem magyar fajú, nem fehér, nem keresztény állampolgárokat, ha egyáltalán állampolgárok maradhatnak. Készülhetnek a templomok, hogy kiállítsák az iskolai felvételihez szükséges keresztleveleket és igazolásokat.

A keveredés legsúlyosabb formája a szexuális kapcsolat és a házasság. Vajon mennyi idő kell ahhoz, hogy Magyarországon betiltsák az “európai” és “nem európai” emberek közötti házasságot és a szexuális kapcsolatot? Mikor készül el a lista a nem kívánatos fajú, vallású, bőrszínű népekről? Mikor jönnek az első feljelentések, hogy sötét bőrszínű ember ment kocsmába vagy moziba? Mikor vernek majd feketéket az utcán? Mikor jelölik ki, hogy hova ülhetnek feketék, színes bőrűek, muszlimok, zsidók, cigányok, melegek a buszon? Egyáltalán felszállhatnak-e?

A világ legnagyobb genetikai cége szerint nincs fajilag tiszta magyar DNS

A világ legnagyobb DNS alapú családfakutató rendszere, az Ancestry szerint nem létezik azonosítható magyar DNS, ami azt jelenti, hogy nincs genetikailag azonosítható “magyar faj”. A genetikai kódok alapján csupán a területi származást tudják beazonosítani az ott élő emberek DNS mintái alapján, de azok mind kevert fajú emberek DNS-ei. Magyarország területén egy kevert fajú nép él, amelyet az azonos nyelv, a kulturális közösség és az azonos lakóterület köt össze, akik közös államot alkotnak. Nincs tiszta fajú magyar, nincs genetikailag beazonosítható magyar faj.

Ez önmagában is cáfolja Orbán fajelméletét, amely arra épült, hogy a magyar nem kevert fajú nép, amelynek fajtisztaságát meg kell védeni az alacsonyabb rendű fajoktól. Az Orbán által Európán kívülinek nevezett, alacsonyabbrendű fajoknak tekintett népek a legszervesebben keveredtek már a Magyarország területén élő emberekben. A magyarok önmaguk sem európai nép, hanem ázsiai barbár hordaként érkeztek Európába. Nemcsak szlávokkal, germánokkal keveredtek, hanem az Európán kívüli törökökkel, zsidókkal, cigányokkal. De a kipcsakok maguk sem európaiak.

Orbán Tusványoson ezúttal az európai és nem európai népek faji keveredéséről beszélt, mintha ez elfogadhatóbb lenne, ha az európai népek közötti keveredést nem ellenzi. Ez azt mondja, hogy a nem európai fajú emberek veszélyt jelentenek az európaiakra, ha keverednek egymással. Ez önmagában is egy embertelen, náci, és fajgyűlöletre épülő ideológia, a nem európai népeket faji alapon alacsonyabbrendűnek tekintő felfogás. Ez egyértelműen náci elmélet, amely a genetikai fajtisztaságot védelmezi. De vajon a zsidók és a cigányok európai népeknek számítanak-e?

A klasszikus nácizmus szerint nem. Sem a zsidóság, sem a cigányok, nem Európából származnak. Orbán fajelmélete szerint velük is veszélyes keveredni. De Orbán tusványosi fajelmélete emellett nemcsak genetikai, hanem vallási alapon is felállította a faji megkülönböztetést, ami a kereszténységet tekinti fajnak. A “kereszténység, mint faj” ismert szélsőjobboldali teória, a Biblia kiforgatása alapján: az újjászületett, krisztusi “új ember” egy új faj. De ebből csak nácik tudnak gyűlöletorientált fajelméletet gyártani.

Maga a kereszténység azonban nem megerősíti, hanem eltörli a faji és nemzeti jelleget. Krisztusban nincs sem görög, sem zsidó, stb., mondja Pál apostol. Pál apostol athéni beszédében pedig azt is mondja, hogy Isten egy vérből teremtette az embert. Márpedig a vérben van az élet. Ez azt jelenti, hogy nincs származási, genetikai különbség, amely alapján alacsonyabbrendűnek lehetne bárkit is minősíteni. Semmiféle keveredés nem ront egy nemzet genetikai állapotán, a “fajtisztaságon”. Ezért semmiféle “faji keveredés” nem jelent veszélyt. Példa erre Amerika és a Nyugat.

Az emberiségre leselkedő veszély nem a nyitott, befogadó társadalom, a jogegyenlőség, a befogadás és a “keveredés”, hanem a nácizmus.

A világ legnagyobb genetikai cége szerint nincs fajilag tiszta magyar DNS

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 145 megnézve, 1 alkalommal mai nap |