| Mobile | RSS

‼️Orbánra ráomlik 12 év hazug politikája!

OLKT.net

KÖZÉLETKözzétéve 2022 júl 30.

Megosztás

Orbán emberellenes és nemzetellenes politikájának csak a hatalom megtartása a célja! Minden más hazugság!Arcátlanul hazudott a rezsicsökkentés megtartásáról, az ország állapotáról, a gazdaság helyzetéről. Mindezt azért, hogy a fideszes elit továbbra is féktelenül élje fel Magyarország jelenét és zavartalanul rabolja el a jövőjét, miközben egyre többeket fenyeget a nélkülözés veszélye.A fideszesek olyan brutális áremelést vezetnek be, amilyenre még nem volt példa Magyarországon. Sunyin hallgatnak arról, hogy az áremelés szükségtelen, hiszen Paks el tudná látni a teljes lakosságot 12 forintos árammal, a gázárakról pedig Orbán Viktor és Szijjártó Péter korábban azt állította, hogy a Gazprom-szerződés biztosítja, hogy ne kelljen emelni a lakossági árakat.Sumákol Orbán arról is, hogy a Fidesz elhibázott gazdaságpolitikájának következtében folyamatosan nő a már kétszámjegyű infláció, melynek következtében a nyugdíjak, a fizetések elértéktelenednek, megélhetési válságba taszítva több millió embert.

❓

Mit tenne jelen helyzetben egy felelős, a magyar emberek érdekeit képviselő kormány?

1️⃣

 Az Európai Unióval szemben indított háború befejezése, a jogállamisági követelmények teljesítése, csatlakozás az Európai Ügyészséghez! Az így elérhetővé váló uniós forrásoknak a magyar gazdaság felzárkózását segítő módon történő felhasználása!

2️⃣

 A szükségtelen és brutális lakossági áram- és gázáremelés visszavonása!

3️⃣

 A KATA rendszerének felszámolásáról szóló, megfelelő társadalmi egyeztetés nélkül, rendkívül rövid felkészülési idővel, adóév közben, megélhetési válságba és recesszióba tartó gazdasággal, hazug indokokkal bevezetett fideszes intézkedés visszavonása!

4️⃣

 A pedagógusok, egészségügyi dolgozók, ápolók, közszolgálati dolgozók fizetésének emelése, az alacsony nyugdíjak felzárkóztatása, a minimálbér adómentessé tétele és az alacsony fizetések adójának csökkentése! A miniszterelnök és a kormány tagjainak fizetésemelése helyett!

5️⃣

 Lakossági épületszigetelési program indítása a Kádár-kockák, családi házak, panelépületek régi társasházak energiahatékonyságának javítása céljából, amely a lakók számára önerő nélkül biztosítja a kisebb energiaszámlát!Mi időben szóltunk mindig. Ideje, hogy egyre többen rájöjjenek: Orbán emberellenes, és nemzetellenes politikájának csak a hatalom megtartása a célja! Minden más hazugság!

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 557 megnézve, 1 alkalommal mai nap |