| Mobile | RSS

Pártok-Fidesz Kocsis Máté: ha nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még “Gyurcsány is készül”    Budapest, 2022. augusztus 8., hétfő (MTI) – Ha esetleg nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is “készül” – írta a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a Facebook-oldalán.

    Kocsis Máté arra reagált, hogy a DK vezetője szintén Facebook-oldalán azt fejtegette, hogy “rendetlenség lett”. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: “Ti tettétek. Mi meg készülünk”.
    A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc megint kormányozni szeretne. “Úgy érzi, most pont rá van szükség. A műsorát azonban már láttuk, nem felejtjük” – jegyezte meg.
    Kocsis Máté azt írta: Gyurcsány Ferenc “amikor tehette”, elvett egy havi nyugdíjat, és egy havi bért a közigazgatásban dolgozóktól, a tanárokról, és “úgy emelte az adókat, mintha nem lenne holnap”. Elvette az otthonteremtési és a családtámogatásokat, az adókedvezmény, s akkor is tizenötször emelte a rezsiárakat, amikor nem volt energiaválság Európában – sorolta a fideszes politikus.
    A kormánypárti politikus azt hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc “egyszer már tönkretett mindent, de ő most is készül”. “Mindenkinek jobb, ha nem teszi” – szögezte le bejegyzésében Kocsis Máté.


fecsego.eu/MTI

Leave a Reply 49 megnézve, 1 alkalommal mai nap |