| Mobile | RSS

Visszavonta a jelentkezését az állásra, meglepő választ kapott

  • 24.hu  2022. 08. 10. 10:10

Az is igaz, hogy 14 éve jelentkezett a céghez.

Azt szinte mindenki megtapasztalhatta már, hogy jelentkezett egy állásra, talán még be is hívták interjúzni, aztán soha nem kapott választ arra, hogy döntött a cég, bár a némaságra lehet jelzésként tekinteni, mint hogy mást választottak a pozícióra. Ugyanakkor az is igaz, hogy mibe fájna egy cégnek értesíteni a jelentkezőket arról, hogy nem feleltek meg.

A vállalatok ilyettén való működését elégelte meg Little Slug Company, ezért fel is hívott egy céget, akikhez 2008-ban jelentkezett.

A TikTokon már több mint ötmilliós nézettségű videóban a férfi felhívja a The Royal nevű vállalkozást.

– Helló, jelentkeztem egy állásra a Royalhoz egy ideje, azért telefonálok, hogy visszavonjam a jelentkezésemet.

– Nem gond. Melyik posztra?

– Az üzletvezetőire.

– Nem látom ezt a szerepkört a listán, mikor adta be a jelentkezését?

– 2008. A jelentkezési folyamat nagyon hosszúra és stresszesre sikeredett, de soha nem kaptam válaszemailt, ezért feltételezem, hogy még mindig döntenek arról, kit alkalmazzanak.

– 2008? Be van drogozva?

A tiktoker kommentelői kitartanak a férfi mellett, ők sem értik, miért nem lehet reagálni a jelentkezésekre, és az egyetlen megoldás arra, ha vesztegetik a vállalatok az időnket, hogy mi is vesztegetjük az övéket. Egy hozzászóló pedig megjegyzi, ő egyszer jelentkezett egy állásra, ahonnan két évvel később kapott választ, hogy sajnos nem őt választották.

fecsego.eu/24.hu

Leave a Reply 66 megnézve, 1 alkalommal mai nap |